Kiracı cinnet geçirdi önce eski ev sahibini öldürdü sonra eşi ve kayınvalidesine kurşun yağdırdı

İzmir'e bağlı olan Kemalpaşa ilçesinde pompalı tüfeği eline alan şahıs dehşet dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan bir kişi pompalı tüfekle art arda yaptığı 2 baskında kurşun yağdırdı. Kemalpaşa ilçesi İstiklal Mahallesi'nde yaşayan 27 yaşındaki M.C.A. eline aldığı pompalı tüfekle ilk olarak aralarında husumet olduğu iddia edilen 41 yaşındaki eski ev sahibinin evini bastı. 

Kurşun seslerini duyan komşuların yapmış olduğu ihbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde sağlık görevlilerinin yaptıkları tüm müdahaleye rağmen yakın mesafeden aldığı kurşun yarası nedeniyle hayatını kaybetti. Kaçan şahsın kimliğinin belirlenmesine çalışan Jandarma ekipleri bu sefer bir başka ihbar üzerine yeniden harekete geçti. 

ESKİ EV SAHİBİNİ ÖLDÜREN ŞAHIS EŞİ VE KAYINVALİDESİNİ YARALADI! 

Aralarında husumet olduğu iddia edilen eski ev sahibini öldüren 27 yaşındaki şahıs bundan sonra bir süredir aralarında anlaşmazlık bulunan ayrılma aşamasında olduğu eşinin yanına gitti. Kayınvalidesinin evine giden şahıs burada hem 58 yaşındaki kayınvalidesine hem de 25 yaşındaki eşine ev sahibini öldürürken kullandığı pompalı tüfekle ateş etti. 

Anne ve kızı komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından İzmir'de ki hastaneye sevk edilirken olay yerinden yine yaya olarak kaçan zanlı bu sefer Jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Zanlının Jandarma ekiplerince yapılan sorgulama devam ederken cinayetin sebebi hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı. Sorgulaması bittikten sonra zanlının adliyeye sevk edileceği açıklandı.

Emlak Haberleri Haberleri