Kiracı ev sahibi herkes ödeyecek! Yüzde 300 zam yapıldı fiyatı 7 bin 500 liraya fırladı

Zam yağmuru ev sahibi ve kiracıları da vurdu. Herkes ödeyecek yüzde 300 zam yapıldığı fiyatı artık 7 bin 500 TL oldu.

Gelen zam yağmuru rekor üzerine rekor kırmaya devam ederken bir rekor zam haberi de ev sahipleri ve kiracılara yönelik olarak duyuruldu. Ne yazık ki hem ev sahiplerinin hem de kiracıların ödemiş olduğu o ücrete yüzde 300 zam yapıldı, artık en ucuzu 7 bin 500 liraya fırladı.

TAŞINANIN CEBİ YANACAK! EVDEN EVE NAKLİYE FİYATLARI YİNE ARTTI...

Bir yandan akaryakıt fiyatlarında yaşanan yükseliş bir yandan da hammaliye ücretlerindeki artış nakliye giderlerine yeni zam yağmuru olarak yansıdı. Nakliye giderleri ve evden eve taşınma ücretleri için yeni zam haberi son dakika duyuruldu. Yapılan açıklamada ne yazık ki taşınan ev sahibi ve kiracıların ödemekle yükümlü tutulduğu masraflarda bir kere daha artışa gidildi. Özellikle de üniversite tercihlerinin yapılmasının ardından öğrencilerin taşınma telaşları başlarken yine atanan öğretmenler ve memurlar için de taşınma serüveni başlamıştı.

Öğrencilerin taşınma telaşları başlarken nakliye giderleri de rekor oranda zamlandı. Eşyalarını taşımak isteyen kişiler nakliye ve evden eve taşınma ücretleri için gelen zamlar cepleri yakarken ortalama zam oranı yüzde 300 seviyesine ulaştı. Taşınmak isteyen kişilerin gelen zamlar sonrasında ödemesi gereken en düşük ücret 7 bin 500 liraya fırlamış oldu. Vatandaşlar gelen zamlardan sonra eskiye dönüş yaparak kendi eşyalarını kendileri taşımanın yollarını aramaya başlarken ne yazık ki nakliye giderleri bile tek başına rekor seviyelere ulaşmış oldu.

Emlak Haberleri Haberleri