Kiralık Daire İlanına Bir Teklif Ekledi! Görenler Telefona Sarıldı

Adana'da yaşayan 21 yaşındaki genç internet sitesine koyduğu kiralık daire ilanı ile gündem oldu. İlana bir de teklif ekleyen gencin telefonları hiç susmuyor. İşte o teklif...

Adana'nın Kozan ilçesinde 21 yaşındaki Arda Eker'in hayatı internet sitesine koyduğu bir kiralık daire ilanı ile değişti. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'ın bölgede çok sevildiğini bilen genç, internet sitesinde '' Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz? '' başlıklı bir ilan yayınladı.

BİR İLANLA TELEFONLARI HİÇ SUSMADI

21 yaşındaki Arda Eker, 7. katta bulunan dairesini internet sitesinden kiralık ilana çıkardı. Kozan Kaymakamı Şafak Gürcan'ın da evine komşu mesafesinde olduğunu ifade eden Eker, bunu ilan başlığına taşıdı.

Eker, '' Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz? '' yazılı ilanını yayınlaması ardından bir günde tam 500 kişinin ilanı incelediğini, birçok kişinin de daireyi görmek için peş peşe aradığını dile getirdi.

Dairesi için yıllık 12 bin TL kira isteyen genç, evin bu kadar talep görmesinin Kozan Kaymakamı Şafak Gürcan'ın ilçede çok sevilmesi ve herkes ile diyalog kurmasından kaynaklandığını ifade etti.

Kaymakama komşu olan dairesini kiralık ilanına çıkaran genç, gördüğü talepten oldukça memnun ancak ilana gösterilen ilgi nedeniyle telefonlarının hiç susmadığını belirtirken bir telefon da Kaymakam'dan beklediğini ancak kendisini aramadığını dile getiriyor.

Emlak Haberleri Haberleri