Kış Sezonunun İkonik Parçaları

Biliyorsunuz ki yaz mevsimlerinde rahat ve şık giyinmeyi sevdiğimiz gibi kış mevsimlerinde de bir o kadar rahat ve kalın giyinmeyi seviyoruz. O içimizi

Biliyorsunuz ki yaz mevsimlerinde rahat ve şık giyinmeyi sevdiğimiz gibi kış mevsimlerinde de bir o kadar rahat ve kalın giyinmeyi seviyoruz. O içimizi

Biliyorsunuz ki yaz mevsimlerinde rahat ve şık giyinmeyi sevdiğimiz gibi kış mevsimlerinde de bir o kadar rahat ve kalın giyinmeyi seviyoruz. O içimizi ısıtan sımsıcacık renkler ve güzel kombinlerle mevsimin tadını çıkarabiliriz. Kış sezonunun ikonik parçalarını edinmek, hem dolabınızı kış sezonu için hazırlamaya hem de birbirinden harika kombinler yapmanıza yardımcı olacak.



Paltolar



Sezonun ikonik parçaları arasında olan ve kış için vazgeçilmez olan paltolar arasında dikkat çeken bir kaç parça var. Bunlardan ilki oversize olarak da anılan devasa şişme montlardır. Bu devasa şişme montlar hem sizi daha sıcak tutacak hem de daha şık ve rahat görünmenize yardımcı olacaktır. Bir diğer palto önerimiz, geçen sene yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan ve gardolaplarımızda yerini alan tek düğmeli ve birbirinden renkli kaşe kabanlar. Ve son olarak ise oversıze kaşe kabanları unutmamak lazım. Bu kış bunlardan biri dolabınızda yer almalı.



Çizmeler



Kış ayları özellile yağmurlu havalar bildiğiniz üzere çizmesiz olmaz. Hele de diz üstü çorap gibi görünen çizmeler olmadan hiç olmaz. Buna benzer çizmeleri ister taytlarınızla isterseniz de elbiselerinizle kombinleyip şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Gerçekten kış ayları için bu çizmeler vazgeçilmez. Ayrıca bol kesimli ve rahat çizmeler de bu sezon ön planda.





Bel Çantaları



Bel çantaları genellikle eski ve demode olarak görülsede mutlaka bir tane de olsa bel çantası edinin. Eskiye oranla bel çantaları günümüzde aşırı yükselişte. Sizin tarzınıza yakın bir bel çantası elbet vardır.





Kürk



Kürkler kadınların vazgeçilmez ikonik parçası oduğu gibi tüm moda dünyasınında vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Tabiki de gerçek kürk kullanımına kesinlikle olumlu bakmıyoruz. Bu sene suni ve birbirinden çeşitli kürkleri her yerde görebilirsiniz. Mümkünse renkli ve suni olanlardan bir kürk dolabınızda yerini alsın.





Kazak



“Kazaklar zaten kışın vazgeçilmez parçalarından biri. Ne alaka?” diye kafanızda sorular dönmesin. Oversıze, biribirinden renkli ve desenlerde bir kazak edinmediyseniz mutlaka edinin. Kışın soğuklarda vazgeçilmez parçanız haline gelecektir.

Emlak Haberleri Haberleri