Kızlar Toplanın!

Yalan söylemeyelim hepimiz biliyoruz beğenilmek fazlasıyla hoşumuza gidiyor. Peki yapmamamız gereken 5 moda hatasını biliyor musunuz? 1-) Havalar So

Yalan söylemeyelim hepimiz biliyoruz beğenilmek fazlasıyla hoşumuza gidiyor. Peki yapmamamız gereken 5 moda hatasını biliyor musunuz?

1-) Havalar So

Yalan söylemeyelim hepimiz biliyoruz beğenilmek fazlasıyla hoşumuza gidiyor. Peki yapmamamız gereken 5 moda hatasını biliyor musunuz?



1-) Havalar Soğuk, Yerler Islak! Yinede Bacağınız Boyunda Çizmelerden Uzak Durun



Uzun çizmeyi görünce bayılmayan kadın sayısı yok denecek kadar azdır. Çorap çizmelerin çok kullanıldığı bu günlerde; uzun boylu kadınlara çok yakışırken, kısa boylu minnoş hanımlarımızın uzak durması şiddetle tavsiye edilir. (Siz minyon olarak yeterince tatlısınız!)



2-) Hayatınızı Renklendirin, Renkli Aksesuarlardan Kış Aylarında Vazgeçin



Kışın mat, soğuk ve duru renklerle asilliğinizi ortaya çıkarın. Kahverengi, gri, en önemlisi siyah... Turuncu, sarı, pembe gibi renkler unutmayın ki yaz renkleridir ve siz beğenseniz bile kış ayları bu renkleri kabul etmiyor.





3-) Atkı Önceliğiniz Olsun Yerini Fulara Vermeyin



Kışın vazgeçilmezlerinden olan atkının yerini her zaman fulara vermeyin. Unutmayın ki fular nekadar şık dursada sağlığınızı düşünmek zorundasınız. Ilık havalarda kullandığınız fularlar kış ortasında yavaş yavaş dolabınızda arka yerleri alsın. Hapşurup, öksürürken atkıyı çok ararsınız bizden söylemesi!





4-) Kış Makyajı Güzel, Buğulu Ve Kışkırtıcı Olur



Makyaj yaparken renklere önem verin. Pırıl pırıl olan yüzünüzü güzelliğine güzellik katarken daha kötü yapmayın. Pastel renkler tercih edin ve yaz renklerini bir rafa kaldırın. Koyu renk kıyafetlerinizi tercih ettiğinizi biliyoruz ve bu şekilde en güzelini yapıyorsunuz fakat açık renkli kıyafetlerinizin üzerine yapacağınız buğulu göz makyajı her zaman tercihiniz olabilir ve bir gece yemeğine gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Kırmızı siyah uyumunu asla unutmayın. Siyah elbise, kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı... Gece kim sizden gözünü alabilir?





5-) Saçaklı, Süslü Kıyafetleri Unutun



Bu sezon çıtı pıtı halden çıkmanın tam zamanı. Şirin, süslü, abartılı kıyafetleri bırakıp zarif, alımlı ve çekici kıyafet giymek için ideal bir zaman. Peluş ev ayakkabılarını hepimiz severiz fakat ince topuk ayakkabının kusursuzluğunun da hepimiz farkındayız. Saçaklı kırmızı yün kazak şirindir ama deri ceketin cazibesini bulamazsınız.



Bunların dışında asla unutmayın ki en güzel sizsiniz! Kimin ne düşündüğü kimin umrunda ki. Siz bir kadınsınız ve en muhteşemsiniz!

Emlak Haberleri Haberleri