Kocaeli Kandıra'da Kardeşler Arasında Arazi Çatışması: 72 Yaşındaki Ağabey Kardeşinin Önce Evini Yaktı, Sonra Silahla Öldürdü!

Arazi anlaşmazlıkları nedeni ile kan akmaya devam ederken olayın son örneklerinden biri de Kocaeli'nde yaşandı.

Arazi anlaşmazlıkları nedeni ile kan akmaya devam ederken olayın son örneklerinden biri de Kocaeli'nde yaşandı. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki kardeş arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı önce tartışmaya ardından silahlı kavgaya döndü. Detaylar haberimizde...

Kocaeli Kandıra'da yaşanan arazi anlaşmazlığı iki karder arasında kan dökülmesine neden oldu.



Kandıra Babalı Mahallesi sınırları içersinde yaşanan olayda Biri 73 diğeri 62 yaşında olan iki kardeş arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı üzerine tartışma yaşandı.



ÖNCE EVİNİ YAKTIĞI KARDEŞİNİN CANINI ALDI!



Yaşanan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine 73 yaşında olan Ali P. kardeşinin evini kızgınlıkla ateşe verdi. 62 yaşındaki Osman Y. evinin ateşe verildiğini görünce abisi ile yaşanan tartışma kavga boyutuna ulaştı.



İddiaları göre kardeşinin üzerine yürümesi üzerine Ali P. yanında bulunan silah ile kardeşine ateş açtı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Osman Y. olay yerinde bulunan kişilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.



İhbar üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda Jandarma ve güvenlik gücü gelirken ateşe verilen evin söndürülmesi için de itfaiye ekiplerine haber verildi.



İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası yangın söndürülsede hayatını kaybeden Osman Y.'nin evinde ağır hasar oluştuğu öğrenildi. Kavga esnasında kardeşini silahla yaralayarak ölümüne neden olan 72 yaşındaki Ali P. ise güvenlik güçlerine teslim oldu. Olay hakkında resmi soruşturma başlatıldı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri