Komşular arasında gürültü kavgasında ağızları açık bırakan olay karşı komşusunu okla vurup öldürdü!

Komşular arasında yaşanan gürültü kavgaları arasında dünyanın en tuhaf ölümü İtalya'da yaşandı. Karşı komşusunu okla vurup öldürdü!

Gürültü kavgası şikayetleri her geçen gün biraz daha artarken yaşanan ekonomik zorluklar ile gerilen sinirler akıl almaz olaylar yaşanmasına neden olabiliyor. Özellikle de komşuluk ilişkileri büyük bir sınavdan geçerken komşular arasında en çok tartışmaya neden olan olayların başında gürültü şikayetleri geliyor. 

Gürültü nedeniyle sık sık komşular arasında kavgalar çıkarken bu olaylardan biri de İtalya'da yaşandı. 63 yaşındaki yaşlı adam daha önce de tartıştığı komşusunu ikinci kez baba olmasını kutlarken ses yaptıkları gerekçesi ile domuz avlamak için kullandığı ok ile vurarak öldürdü. Olay İtalya'da büyük yankı uyandırdı. 

DOMUZ AVLAMAK İÇİN KULLANDIĞI YAYLA KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ! 

İtalya'da yaşanan olayda ikinci kez baba olmasını kutlayan bir adam 63 yaşındaki komşusu tarafından okla vurularak öldürüldü. İtalya'nın Cenova kentinde meydana gelen olay büyük infiale neden olurken tartışmayı çeken bir diğer komşunun kamerasına an be an yansıdı. 41 yaşında olan Latin kökenli kişi ikinci kez baba olmasını kutlamak adına arkadaşları ile bir barda kutlama yapmaya çıktı. 

Gece yarısına doğru kutlamalarını tamamlayarak bardan ayrılan grup orada yaşayan bir akrabasından anahtarları almak için Archivolto de Franchi mahallesine gitti. Bu esnada 63 yaşındaki ev sahibi gürültüden şikayetçi olarak cama çıktı ve onlara bağırmaya başladı. Grup ile yaşlı adam arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken yaşlı adam evinde bulunan ve yaban domuzu avlamak için kullandığı yayı eline alarak 41 yaşındaki adamı vurdu. Adam kanlar içerisinde yerde kalırken tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüphelinin daha önce de 41 yaşındaki adama ırkçı küfürler içeren hakaretler ettiği iddia edilirken olayla ilgili dava açıldı. 

Emlak Haberleri Haberleri