Konut Projeleri, TOKİ Evleri, Banka Konutları, Lojman İlanları! En Uygun Kış Fırsatları

Kış döneminde kredi faiz oranları çok yükselmiş olsa bile vatandaşların değerlendirebileceği çeşitli fırsatlar bulunuyor.

Kış döneminde kredi faiz oranları çok yükselmiş olsa bile vatandaşların değerlendirebileceği çeşitli fırsatlar bulunuyor. Bu fırsatların güncel olanlarını satış türüne göre derledik. İşte 2020 kış dönemi konut satış fırsatları.

Kış döneminde çok sayıda banka konut kredisi faiz oranlarını çok yüksek seviyelere çıkardı. Bazı bankalar kredi oranlarını kademeli yükseltirken bazıları ise çok sert faiz artırımları yaptılar. Bu dönemde kredi ile ev alma maliyetleri artarken vatandaşlar ek fırsatlara yöneldiler.



KIŞ DÖNEMİ KONUT KAMPANYALARI ALIM FIRSATLARI



Kış döneminde ev alacak olan vatandaşlar için sunulan en önemli kampayaların başında TOKİ projeleri geliyor. TOKİ'nin yanı sıra kamu kurumlarının lojman satışları, bankaların konut satışı ve konut firmalarının kampanyaları da müşterilerin ilgisini çekiyor.



TOKİ'NİN KIŞ KAMPANYALARI - UCUZ TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI



TOKİ Başkanlığı vatandaşlara farklı satış ilanlarıyla ev satışı yapacağını duyurdu. Kurumun güncel olarak Aralık sonuna kadar devam eden alt gelir grubu ve orta gelir grubu kurasız açık konut satışları bulunuyor. Bu satışların yanında ayrıca TOKİ Başkanlığı 31 şehirde 133 konut satışı yapacak. Aralık ayı ortasında gerçekleştirilecek bu konut satışları ise ihale usulü ile satılacak. Bu kampanyalar arasında vatandaşalara yüzde 10 peşinat ödemesi, 240 ay vade ve aylık 519 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Tüm bu satış duyurularına TOKİ Başkanlığı'nın web sitesinden ulaşabilirsiniz.



BANKALARIN KONUT SATIŞLARI - 0.69 FİNANSMAN ORANLARIYLA



Bankalar kendilerine ait banka konutlarını ihale usulü satıyorlar. Bankaların bu satışlarında her banka kendine özgü kampanya uyguluyor. Vakıfbank müşterilerine yüzde 20 indirimle konut satışı yaparken Halkbank konut kredisi kullanımlarında esnek ödeme seçeneği sunuyor. Türkiye Finans Katılım Bankası ise yüzde 0.69 faiz oranıyla finansman sağlıyor.



KONUT PROJELERİ - 0.99 KONUT KREDİSİ FIRSATLARIYLA



Türkiye geneli farklı şehirlerde yer alan konut firmaları müşterilerine yüzde 0.99 faiz oranı, 120 ay vade ilk iki ödemesiz imkanlarla konut satışları yapıyor. Sıfır konut satışları kapsamında fiyatlar şehre, projeye göre değişiyor.



LOJMAN SATIŞLARI



Kamu kurumları, Milli Emlak İl Müdürlükleri yayımladıkları duyurular ile lojman satışı yapacağını duyuruyor. Farklı illerde yapılan bu satışlar muhammen bedeller üzerinden ihale usulü gerçekleşiyor. Lojman satışları ile yüzde 20, yüzde 30 daha ucuz ev almak mümkün olabiliyor.



Emlak365.com - ÖZEL HABER


Emlak Haberleri Haberleri