Konut Satın Almak İsteyenler Dikkat! Bu Süre İçerisinde Alanlar En Ucuz Daireyi Kapacak!

Konut satın almak isteyenler için önemli bir haber paylaşıldı. Zamların henüz yansıtılmadığı konutları belirtilen süre içerisinde alanlar en ucuza almış olacak.

Konut fiyatlarındaki yüksek seviye her geçen gün artarak devam ediyor. Fiyatların artışında döviz kuru, arz-talep dengesizliği ve uyanık ev sahipleri büyük rol oynuyor. Konut fiyatlarının ilerleyen süreçte daha da yükselmesini beklediğini söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli, konut satın almak isteyenler için kritik bir tarih verdi.

KÜÇÜK AMA AKILLI EVLER ÜRETİLİYOR!

Yeni projelerin tanıtıldığı programda yer alan Anli, konut sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Anli, artık küçük metrekareli, daha az enerji tüketen, A sınıfı ve ince iç malzemeleriyle donatılmış daireler ürettiklerini belirtti.

ZAMLAR GELMEDEN KONUT ALANLAR KAZANACAK

Konut fiyatlarının daha da zamlanmadan önceki ilk 3 aylık sürecin oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Anli, vatandaşların bu 3 aylık dönem içerisinde konut satın alımı gerçekleştirebileceklerini belirtti.

Konut fiyatlarında yüzde 30'a varan bir artış olduğunu söyleyen Anli, holding olarak henüz fiyatlara zam yapmadıklarını söyleyerek, artışı yansıtmadan konut satan alanların kârlı çıkacağını vurguladı.

İnşaat sektörünün hem yerli hem de yabancılar açısından ilgi odağını belirten Anli, konutların değerinin daha da artmasını öngörüyor. Türkiye'de kaliteli ürünler ile kaliteli inşaatlar yapıldığına dikkat çekerken, önümüzdeki 3 aylık sürecin çok önemli olduğunu ve zamlardan önce son çıkışın bu dönem olduğunu söylüyor.

Türkiye'deki konutlara yurt dışından yoğun bir ilgi doğduğunu bildiren Anli özellikler Orta Doğu, Ukrayna, Azerbaycan ve Balkan ülkelerinden talep aldıklarını kaydetti.

Emlak Haberleri Haberleri