Konya Büyükşehir Belediyesi 6 Adet Arsayı Kolay Ödeme Seçeneğiyle İhaleyle Satışa Çıkardı!

Konya Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan 6 adet arsa ihale ile satışa çıkarıldı. Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale 11 Ağustos 2020'de yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan 6 adet arsa ihale ile satışa çıkarıldı. Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale 11 Ağustos 2020'de yapılacak.

Türkiye'de belediyelerin kullanımda bulunmayan arsaları ekonomiye kazandırmalarına yönelik hamleleri devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan son ilana göre Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde bulunan 6 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE TARİHİ AÇIKLANDI



Konya Büyükşehir Belediyesi'nden edinilen bilgilere göre satışa sunulan arsalar için 11 Ağustos 2020'de ihale gerçekleştirilecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın binasında yapılacak olan ihalede Açık Teklif Usulü uygulanacak.



SATIŞA ÇIKARILAN ARSALAR HAKKINDA DETAYLAR BELLİ OLDU



Satışa sunulan arsalar ile alakalı olarak kamuoyu bilgilendirmesinde de bulunuldu. Buna göre Karatay ilçesi Fetih Mahallesi'nde 2 adet, Meram ilçesi Karahüyük Mahallesi'nde 2 adet ve Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde 2 adet arsa satışa sunuldu. Arsalar için belirlenen en düşük muhammen bedel ise 237.000 TL, en yüksek muhammen bedel ise 941.000 TL oldu.



PEŞİN ÖDEMEYE YÜZDE 10 İNDİRİM



Konya Büyükşehir Belediyesi ihale ile satışa sunulan arsalar için ödeme şeklini de açıklandı. Buna göre ihaleyi kazananlar ödemeleri 1'i peşin olmak üzere toplamda 24 taksitte ödeyecekler. Ayrıca ihale bedelinin tamamının peşin ödenmesi durumunda yüzde 10 indirim uygulanacak. Kolay ödeme imkanı verilmesi arsalara olan ilgiyi de arttırması bekleniyor.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri