Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu, Karatay Ve Meram İlçelerinde 6 Adet Arsayı Satışa Çıkardı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde bulunan 6 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde bulunan 6 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 28 Temmuz'da yapılacak olan ihalede Açık Teklif Usulü Uygulanacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Yayımlanan resmi ilanla duyurulan satışa sunuş ile alakalı detaylı bilgiler de paylaşıldı. Buna göre Satışa çıkarılan arsalar Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde bulunuyor.



KARATAY'DA SATILIK 2 ARSA



Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre Karatay ilçesinin Fetih Mahallesi'nde yer alan 1.568 metrekare ve 1.545 metrekarelik iki arsa 942.000 TL ve 928.000 TL'lik muhammen bedelle satılığa çıkarıldı. Bu arsaların imar durumunun ise Sanayi Alanı olduğu belirtildi.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ AÇIKLANDI



Meram ilçesi Karahüyük Mahallesi'nde bulunan 708 metrekare ve 675 metrekarelik iki arsa 248.000 TL ve 236.500 TL'lik muhammen bedelle satılığa çıkarıldı. Bu arsaların imar durumu olarak ise 2 Kat Ayrık Mesken Sahası belirtildi.



SELÇUKLU İLÇESİNDE İHALEYLE İKİ ARSA SATIŞA ÇIKARILDI



Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde bulunan 571 metrekare ve 567 metrekarelik iki arsa 315.000 TL ve 312.000 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Bu arsaların imar durumu olarak ise 2 Kat Ayrık Mesken Sahası olduğu ifade edildi.



Geçici teminat bedelini yatıran gerçek ve tüzel kişiler ihaleye katılabilecekler. Şartları uyan kişilerden muhammen bedel üzerinden en yüksek teklifi veren ihaleyi kazanacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri