Konya Meram'da 6063 m2 Konut Alanı İmarlı Arsa Satışı için İhale Düzenlenecek

Konya Meram Kaşınhanı Mahallesinde yer alan ve toplam büyüklüğü 6063 m2 olan konut imarlı arsanın satışı yapılacak. Söz konusu konut satışı için belirlenen fiyat tablosu ve ihale işlemleri.

Konya'nın Meram İlçesinde yer alan Kaşınhanı Mahallesinde, mülkiyeti belediye başkanlığına ait olan bir arsanın satışı için ihale düzenleneceği bilgisi paylaşıldı. Meram Belediyesinin resmi web sayfası ile basın ilan kurumu üzerinden yayımlanan duyuruda, arsa satışları hakkında bilgi verildi.

Belediye başkanlığı satışların ihale usulü ile yapılacağını ilan ederek arsanın konumunu, muhammen bedelini ve ihale tarihini açıkladı.

Meram Belediye Başkanlığı satış duyurusunda "Kaşınhanı Mahallesi 342 ada 1 nolu 6.063,00 m² taşınmaz mülkiyeti Meram Belediyesi’ne ait, imar planında [ E: 0.50 Yençok: 10.50 m ] Sanayi Alanı’na isabet eden 3.941.000,00 TL muhammen bedelli 118.230,00 TL geçici teminatlı taşınmaz, 2886 sayılı yasa hükümleri ve şartnamesi dahilinde “Kapalı Teklif” usulüyle satışı yapılacaktır." bilgilerini kamuoyuna ilan etti.

KONYA MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN KONUT İMARLI ARSA SATIŞI

Yukarıda yer alan açıklamaya göre: söz konusu arsa Meram İlçesi 342 ada, 1 parselde yer alıyor. Arsanın toplam büyüklüğü 6063 m2 olarak açıklandı. Arsa satışı için belirlenen muhammen bedel 3 milyon 941 bin TL olurken söz konusu ihaleye katılmak için ödenecek olan geçici teminat bedeli 118 bin 230 TL olarak açıklandı. KDV'den istisna olan arsa satışı için hazırlanan şartnameye vatandaşlar Meram Belediye Hizmet Binası - Emlak ve istimlak Müdürlüğü – Gayrimenkul Yönetim Bürosu’ndan alınacak.

Meram Belediyesi şartnamenin 1000 TL karşılığında alınaileceğini bildirdi. Meram'da yer alan arsa için düzenlenecek ihale için tarih 23 Şubat olarak duyuruldu. İhale işlemi saat 15.30'da Yenişehir Mahallesi Azerbaycan Caddesi No:5 Meram/KONYA adresindeki Meram Belediyesi hizmet binası 1. kat encümen salonunda yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenler gerçek kişi olarak başvurularını yapacaklar. İsteyenler firma veya şirket adına tüzel başvuru yapabilecekler. Gerçek kişi başvuruları ( a. İç zarf (Teklif Mektubu ), b. Şartname ve eklerinin tamamen okuyup kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve ihaleye katılmak istediği belirten dilekçe, c. İkametgah Belgesi, d. Şartname ve eklerinin satın alındığına dair makbuz, e. T.C. Vatandaşlık numarasının bulunduğu nüfus cüzdanı sureti) evrakları ile yapılacak.

Detaylar belediyeden veya belediyenin web sitesinden öğrenilebilir.

Emlak Haberleri Haberleri