Köprülere Çift Yönlü Tarif Ek Ücret Uygulanacağına İlişkin Karayolları'ndan Açıklama Geldi

Basında yer alan bazı iddialarda bazı ücretli köprülerde çift yönlü tarife uygulanacağı ve vatandaşların iki defa ödeme yapacaklarına dair bazı iddialar yer aldı.

Basında yer alan bazı iddialarda bazı ücretli köprülerde çift yönlü tarife uygulanacağı ve vatandaşların iki defa ödeme yapacaklarına dair bazı iddialar yer aldı. Söz konusu iddiaların artmasının ardından ücret tarifesine dair Karayolları Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Son günlerde hem basında hemde sosyal medyada köprü geçiş ücretlerine dair bazı iddialar konuşuldu.



Söz konusu iddialarda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden aynı gün içinde geri dönüş yapılmadığı takdirde Asya-Avrupa yönünde de ücret alındığı öne sürülmüştü.



KARAYOLLARINDAN AÇIKLAMA GELDİ



Bu iddiaların iyice artmasının ardından uygulanmakta olan ücret tarifesine ilişkin Karayolları Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi.



Kurumun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bu iddialara yanıt verildi. Twitter üzerinden bir açıklama yapan Karayolları Genel Müdürlüğü iddiaların doğru olmadığını bildirdi. Yapılan açıklamada ücretin tek seferlik alındığı söylendi.





Karayolları Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından yapılan bilgilendirme açıklamasında, "Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde geçiş ücreti yalnızca Avrupa - Asya yönünde geçişlerde alınmaktadır. Başka bir uygulama söz konusu değildir; kamuoyuna duyrulur." ifadeleri kullanıldı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri