Korona Virüs Salgını Sonrası Arsa Fiyatları 4 Katına Çıktı, Konteyner ve Prefabrik Ev Fiyatları Yükseldi!

Korona virüs salgını sonrasında insanlar daha izole yerler aramaya başlarken vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bazı bölgelerde arazi fiyatları da rekor seviyelere ulaştı.

Korona virüs salgını sonrasında insanlar daha izole yerler aramaya başlarken vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bazı bölgelerde arazi fiyatları da rekor seviyelere ulaştı. Vatandaşın adeta akın ettiği Muğla'da pandemi öncesi döneme oranla arazi fiyatları tam 4 katına ulaştı.

Pandemi döneminde insanların adeta akın ettikleri Muğla'da arazi fiyatları rekor üstüne rekor zamlarla tam 4 katına ulaştı.



Kış döneminde büyük şehirlerde salgının patlak vermesinden endişe eden vatandaşların büyük bir bölümü Muğla'nın sakin yerleşim yerlerinden arazi alarak prefabrik ev yapmaya başladı.



PANDEMİDE 2.DALGA ENDİŞESİ VATANDAŞI EK TEDBİR ALMAYA YÖNLENDİRDİ



Korana virüs salgını nedeniyle vatandaş kış mevsiminde zorunlu karantina uygulaması gelebileceği riski nedeniyle kendince önlemler almaya başladı. Kış mevsiminde evlerinde kapalı kalmak istemeyen kişiler sakin olan yerleşim yerleri ve beldelerde arazi alarak buralara prefabrik ev yaparak kış mevsimi için alternatif yaşam alanları üretiyor.



Uzaktan eğitim yapılması nedeniyle ikinci evi olan ve büyükşehirlerde yaşayan pek çok kişi tatil beldelerinden dönmezken kalabalık şehirlerden kaçış Muğla'da arazi fiyatlarını da olumsuz etkiledi. Bir anda talep patlaması yaşayan arsalar için talep edilen fiyatlar yükselmeye başlarken konteynır ve prefabrik ev fiyatları da yükselişe geçti.



Arsaların ortasına konulan prefabrik evler ve etrafını çevreleyen teller arasında doğal ve izole bir yaşam sürmeye çalışan insanlar kış dönemini bu yeni yaşam alanlarında geçirmeyi planlıyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri