Kraliyet Ailesinden Ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle Lüks Malikanelerinin Kirasını Ödemekte Zorlanıyor!

İngiltere'de büyük yankı uyandıran Prens Harry ve Meghan Markle kraliyet ailesinden ayrılma kararı aldıktan sonra maddi sorunlar yaşamaya başladı.

İngiltere'de büyük yankı uyandıran Prens Harry ve Meghan Markle kraliyet ailesinden ayrılma kararı aldıktan sonra maddi sorunlar yaşamaya başladı. Çiftin Vancouver'da yaşadığı lüks malikanenin kirasını ödemekte zorlandığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

İngiliz kraliyet ailesinde ayrılma kararı almaları ile İngiltere'de büyük olay yaratan Prens Harry ve Meghan Markle kararın ardından yeni hayatlarına Kanada'nın Vancouver adasında devam etme kararı almıştı.



Hem finansal açıdan bağımsız bir hayatı tercih eden hem de kraliyet ailesinden ayrılan çiftin nasıl geçinecekleri de büyük bir merak konusu olmuştu. Konu hakkında İngiliz basını tarafından yapılan haberlere göre çift geçim sıkıntısı yaşamaya başladı.



ÜNLÜ ÇİFT MALİKANESİNİN KİRASINI ÖDEMEKTE ZORLANIYOR!



Ada basınında yapılan habere göre Vancouver'da yaşadığı lüks malikanenin kirası ve diğer giderlerinin Prens Charles'tan gelen parayla ucu ucuna karşılandığı iddiaı ortaya atıldı. Hatırlanacağı üzere Prens Harry ve Meghan Markle, kraliet ailesinden ayrılsalar da Prens Charles'a ait fondan gelen paradan yararlanmayı sürdürme kararı almıştı.



Çiftin fondan alacağı yıllık 2 milyon sterlinin üzerindeki paranın dahi çiftin lüks malikanesinin kira giderleri ile harcama tutarlarını karşılamak için yetersiz olduğu iddia ediliyor.



Ancak İngiliz basınındaki iddialara göre çiftin Kanada'da yaşadığı lüks malikanenin giderleri bile yıllık 2 milyon sterlinin üzerindeki bu parayla tam olarak kapanmıyor.



PRENS HARRY'İN KİŞİSEL SERVETİ DUDAK UÇUKLATIYOR



Prens Harry'nin kişisel servesinin büyüklüğü 34 milyon sterlin olarak açıklanıyor. Bu servetin büyük bir bölümü annesi Prenses Diana'nın mülklerinden kendisine düşen pay.



Buna ek olarak Kraliçe 2 Elizabeth'in annesi Ana Kraliçe'den kalan 7 milyon pound değerindeki miras hakkı da bulunan Prens Harry'nin bunlara ek olarak 10 yıl boyunca orduya hizmet ettiği için 450 bin pound değerinde bir maaşı da var.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri