Küçük bahçeli satılık müstakil evler! Ziraat Bankası haftalık satış listesi

Bankaların gayrimenkul satış ilanlarında bahçeli müstakil ev ilanları bulunuyor. 110.000 TL'den başlayan fiyatlarla yurdun farklı illerinde yer alan daireler için açık artırmalar devam ediyor.

Banka konut satışları farklı kategorilerde oluyor. Apartman dairesi için yayımlanan ilanlar sayfaları doldururken müstakil ev, bahçeli ev, çiftlik dağ evi, ve villa tarzı ev ilanları için de dönem dönem çok sayıda duyuru yayımlanıyor. 2022 yaz döneminde ise Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı şehirlerde müstakil evler satılacağı duyuruldu.

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK MÜSTAKİL EVLER

Ziraat Bankası kendisine ait gayrimenkulleri İntengo aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıyor. "Ziraat Bankası Satılık Gayrimenkuller" sayfasından ilan edilen duyurular ile bankaya ait evler işyerleri arabalar ve arsalar satılıyor. Bu duyurular ile vatandaşlar piyasaya göre daha uygun fiyatlarla konut alma şansı yakalıyorlar.

Bankanın son duyuruları incelendiğinde ise müstakil ev satış ilanlarının arttığı görülüyor.

Duyurular arasında boş durumda olan, kullanılmaya, içinde işgalci olmayan çok sayıda konutun satışının yapılacağı bildirildi. İstekliler bu duyurulara banka şubelerinden başvuru yapabilir, online olarak tekliflerini sunabilir ve daha sonra konutları almaya hak kazanabilirler.

SATILIK DAİRELERİ MERAK EDENLER

Satılık daireleri merak edenler için bizler bankanın 17 Haziran ile 25 Haziran tarihleri arasında satışını tamamlayacağı duyuruları bir araya getirdik. Aşağıda yer alan tabloların tamamı Ziraat Bankası'nın satış sayfasından aldık. Duyurularda konutların resimleri özellikleri ve ilk teklif fiyatları yer alıyor. İlan edilen adreslerde ev almak isteyenler fiyat incelemesi yapabilirler.

İşte Ziraat Bankası'ndan satılık müstakil ev ilanları ve fiyat listesi

İHALELERE TEKLİF VERMEK İÇİN

Müstakil ev almak için Ziraat Bankası'na teklif sunacak olan vatandaşlar başvurularını şubelerden yapabilirler. Ayrıca internet bankacılığı kullananlar ilk başvuru sonrası daha sonra online olarak teklif verebilir tekliflerini artırabilirler. Dairelerin tüm özellikleri, özel durumları ise intengo ziraat bankası gayrimenkul satış sayfası üzerinden öğrenilebilir.

Emlak Haberleri Haberleri