Küçük Bir Toprağı Olana Ahşap Bungalov Tatil Evi 68.000 TL

Bayram tatilinde, haftasonu cumartesi pazar günlerinde veya yaz aylarında kafasını dinlemek isteyenler için arazi masrafı hariç 68.000 TL'ye bungalov evler satılıyor.

Pandemi süreci ile gelen daha sonra devam eden ilgi ile prefabrik evler, ahşap çiftlik evleri, bungalov evleri büyük ilgi görüyor.

Vatandaşlar arsaları olmaları durumunda en uygun maliyetle ev kurmayı ve her fırsat buldukça tatil yapmayı planlıyorlar. Firmalar ise yaz öncesi dönemde hazır ev modellerinde büyük indirimler sağlıyorlar.

İSTEĞE GÖRE İNŞA EDİLECEK YADA HAZIR BUNGALOV EVLER

Yaz tatili sürecinde, bayram tatilinde, haftasonu cumartesi ve pazar günleri gidilebilecek ister doğa içinde ister tarım alanına yakın yerlerde bungalov ev kurmak oldukça basit bir işlem. Vatandaşlar ilgili firmalar üzerinden belirledikleri modeller için fiyat anlaşması yaparak evlerini alıyorlar. Firmalar ise en kısa sürede evi kuruyorlar.

Bir dönem oldukça moda olan prefabrik evlerin dışında son günlerde bungalov evlerde oldukça tercih edilmekte. Doğa ile içiçe girdiğinde çok beğenilen bir görünümü olan bungalov evler vatandaşların kısa tatileri için bulunmaz fırsat konumunda.

Peki bungalov evlerin maliyetleri ne kadar?

Dolar kurunun 14.50 TL ile 15.00 TL sınırında olması nedeniyle hazır ev modellerinde, kur farkıyla yüksek fiyatlar oluşmuş durumda. Bu duruma birde Rusya Ukrayna savaşının küresel ekonomik etkileri ve tedarik zincirine oluşturduğu sorunlar eklendi.

Halen her gelir grubu için tercih edilebilir fiyat aralığında olan bungalov evlerde fiyatlar kişiye özel belirlenir.

Kişilerin marka tercihi, evin m2 büyüklükleri, evin bir yada iki katlı olması, iç dış dizaynı fiyatların ne kadar olacağını değiştirir. Emlak365.com olarak bizlerde ortalama fiyatları paylaşıyoruz.

Ancak genel olarak fiyat aralığı kaliteli malzemelerde m2'si 4.000 TL, ithal malzemelerde ise m2'si 5.000 TL civarında. Ancak bu rakamlar çok değişken olabilir. Yapılacak pazarlık sürecine bağlı olarak bile fiyatlar değişebilir. Bu kapsamda vatandaşların firmalarla birebir iletişime geçerek fiyat almaları gerekmektedir.

Tüm Bu Bilgiler Işığında

Aktardığımız bu bilgiler ışığında bungalov ev kurmak almak isteyenler için bazı modeller için fiyat listelerini sizlerle paylaşıyoruz. 18 m2 ahşap kaliteli malzemeden bungalov ev için ortalama fiyat 65.000 TL ile 68.500 TL arasındadır. 20 m2 bungalov ev için 80.000 TL, 25 m2 ev için 100.000 TL fiyat talep edilir.

Emlak Haberleri Haberleri