Kurumlardan Kiralık Satılık Gayrimenkul İlanları! İşyeri, Dükkan, Kantin, Kafeterya

Kamu kurumlarının kiralık satılık gayrimenkul ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yılsonuna kadar ihalesi gerçekleştirilecek duyuruların bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde hizmet alanı bulunan kamu kurumları kendilerine ait işyerlerini kiralamak yada satmak için ihale ilanları yayımladılar.

Kamu kurumlarının kiralık satılık gayrimenkul ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yılsonuna kadar ihalesi gerçekleştirilecek duyuruların bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde hizmet alanı bulunan kamu kurumları kendilerine ait işyerlerini kiralamak yada satmak için ihale ilanları yayımladılar. Bu ihale ilanları ile işyeri kiralamak yada satın almak isteyen vatandaşlar için yılsonuna kadar gerçekleştirileceği ilan edilen duyuruların bazılarını derledik. Ayrıca haberimizin altında yer alan bağlantı üzerinden vatandaşlar tüm duyurulara ulaşabilir ve başvuru tarihlerini öğrenebilirler.

KİRALIK, SATILIK KAMU İŞYERLERİ, DÜKKANLAR

Kamu kurumları mülkiyeti kendilerine ait olan bu gayrimenkuller için başta Resmi İlan Portalı olmak üzere ihale duyurusu yayımlıyorlar. İhale duyurusunda genel bilgiler istekliler için paylaşılıyor. İhalelere dair temel bilgilerin yer aldığı duyurularda vatandaşlar, satılacak yada kiralanacak gayrimenkul için talep edilen muhammen bedeli, ihale ve ihale başvuru tarihlerini, başvuru adresini ve satış şartnamesine nasıl ulaşacaklarını öğrenebilirler.

Başvurular Satış Şartnamesine Göre Yapılacak

Kamu kurumları ihale için başvuruları satış şartnamesinin temin edilmesi durumunda kabul ediyorlar. Satış şartnamesi ise kurumların ihale işlemleri ile ilgilenen birimleri üzerinden sağlanır. İhale duyurularında ise satış şartnamesinin nereden alınacağına dair açık adres verilir. Satış şartnamesinde ihale başvuru koşulları, geçici teminat bedelinin tutarı gibi bilgiler yer alır. İhaleye katılmak isteyenler de bu esaslara göre başvurularını yaparlar.

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDEN BAZI İHALE DUYURULARI

Kiralık yada satılık işyeri duyuruları için TIKLAYINIZ

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri