Kuşadası Belediyesi Açık Arttırmayla 4 Adet Arsa ve 1 Adet Dükkan Satıyor!

Aydın Kuşadası Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 4 adet arsa ile 1 adet dükkan ihaleyle satışa çıkarıldı.

Aydın Kuşadası Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 4 adet arsa ile 1 adet dükkan ihaleyle satışa çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre taşınmazların satışı ile alakalı olarak gerçekleştirilecek olan ihale 10 Eylül 2020 tarihinde açık teklif usulü ile yapılacak.

Türkiye'de belediyeler mülkiyetlerindeki taşınmazları vatandaşlara satarak belediye bütçelerinde gelir kalemini arttırmaya devam ediyorlar. Son olarak yayımlanan resmi ilana göre Aydın Kuşadası Belediyesi tarafından 5 adet taşınmaz ihaleyle satılacak.



İHALE BİLGİLERİ PAYLAŞILDI



Kuşadası Belediyesi'nin yayımladığı ilanda yazan bilgilere göre 4 adet arsanın ve1 adet dükkanın ihale yoluyla satışı gerçekleştirilecek. İhale tarihi olarak 10 Eylül 2020 tarihi belirtilirken bu ihalede açık teklif usulü uygulanacak. İhaleye katılanların tekliflerini açık şekilde sunacakları ihale Kuşadası Belediyesi encümen salonunda gerçekleştirilecek.



MUHAMMEN BEDELLER AÇIKLANDI!



Satılacak olan taşınmazlar ile alakalı olarak detaylı bilgiler de kamuoyu ile paylaşıldı. Kuşadası Belediye'nin yaptığı duyuruya göre Güzelçamlı Mahallesi'nde Milli Park Caddesi'nde bulunan toplamda 107 metrekarelik dükkan 900.000 TL'lik muhammen bedelle satılığa çıkarıldı. Arsalar ise Soğucak, Güzelçamlı ve Davutlar mahallelerinde bulunuyor. Arsaların muhammen bedelleri ise 283.000 TL ile 1 Milyon TL arasında değişiyor.



ÖDEMELER PEŞİN YAPILACAK!



Açık arttırma usulünün uygulanacağı ihalede katılımcıların ihalenin yapılacağı yerde bulunmaları gerekiyor. En yüksek teklifin sahipleri taşınmazları satın almaya hak kazanacaklar. Tüm taşınmazlar için ortaya çıkan ihale bedeli peşin olarak Kuşadası Belediyesi'ne ödenecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri