Liste Güncellendi! Bu Dairelerin Tümü 0.69 ve 0.79 Oranlı 120 Ay Vadeli Finansmanla Satılacak

Türkiye Finans Katılım Bankası'nın konut satış listesi güncellendi. Banka hem ev alımlarında sunduğu fiyatları değiştirdi hemde ev alanlara 0.69 ve 0.79 oralı finansman vereceğini açıkladı

Kasım ayının son günleri ile Aralık ayının tamamında geçerli olan en düşük oranlı konut finansmanı kampanyasında sunulan satılık evler yenilendi. Müşterilerine olağanüstü bir kampanya sunan Türkiye Finans Katılım Bankası'nın yeni duyurularını sizlerle paylaşıyoruz.

0.69 VE 0.79 KAR PAYI KAMPANYASINDA SON DÖNEM

Türkiye Finans Katılım Bankası'nın başlatmış olduğu konut finansmanı kampanyasında süreç devam ediyor. Ancak bankanın ilan ettiği kampanya için süreç bir sonraki ayın sonunda dolacak.

Ev alacaklar için bir aylık süre sunan Türkiye Finans Katılım Bankası kasım ayının sonu ve aralık ayının başı için geçerli olan satış ilanlarını yayımladı. Yeni konutları ilan eden banka, hangi şehirde kaç TL'ye konut satışı yapıldığını ve finansman kullanacaklar için oranların nasıl uygulanacağını tek tek açıkladı.

SATIŞI YAPILACAK YENİ KONUTLAR: İLLERE GÖRE LİSTE

Banka konutları kapsamında Türkiye Finans Katılım Bankası'ndan ev almak isteyecekler için ilan edilen yeni satış duyurularında fiyatlar 73.000 TL'den başlıyor. Şehre göre değişen fiyatlar çok yüksek rakamlara çıkıyor. Emlak365.com olarak bizler sunulan yeni satış duyurularını en düşük fiyattan başlayarak sizlerle paylaşıyoruz.

Yukarıda tabloda yer alan satış listeleri Türkiye Finans Katılım Bankası'nın web sitesinden alınmıştır. Banka kendi konutlarının satışları için düzenlediği finansman kampanyası kapsamında bu evlerden almak isteyene 0.69 ve 0.79 kar payı oranıyla konut finanmsanı sağlayacak. Bankanın konut finansmanı kampanyasında uyguladığı oranlar kullanılacak finansmanın vadesine göre değişecek.

0.69 VE 0.79 FİNANSMAN VERİLECEK

Banka halen devam eden kampanya kapsamında müşteriler 60 ay vade ile finansman kullanmak istediklerinde 0.69 orandan yararlanacaklar. Ancak 120 ay vadeli finansman kullanılmak istenirse kar payı oranı yüzde 0.79 olacak.

100.000 TL baz alınarak oluşturulan konut finansmanı örnek ödeme tablosunda yasal vergiler toplam komisyon tutarına dahildir.

Yıllık maliyete kâr oranı, ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti dahil edilmiştir. Alınacak ücret​ler; 188,80 ​TL ipotek tesis ücreti, 870,84​​​ TL Ekspertiz (Değerleme) ücretidir.

BANKADAN EV NASIL ALINIR?

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından satışa çıkarılan konutlardan almak isteyenler, satış duyurularını bankanın web sitesinden inceleyecekler. Uygun bir daire satışı bulan istekliler banka şubesinden yada bankanın internet bankacılığı hizmetlerinden başvuruda bulunarak konutlardan alabilecekler.

Emlak Haberleri Haberleri