M11 Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro Hattı Projesi İçin Son Dakika Açıklaması Geldi! İlk Seferler Ne Zaman Başlayacak?

İstanbul'un metro projeleri arasında hat uzunluğu ile büyük bir öneme sahip olan İstanbul Havalimanı metro hattı projesi hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yeni açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un metro projeleri arasında hat uzunluğu ile büyük bir öneme sahip olan İstanbul Havalimanı metro hattı projesi hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yeni açıklamalarda bulundu. Gayrettepe - Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro hattı projesi ne zaman bitecek, M11 Gayrettepe İstanbul havalimanı metrosu son durum ne, proje ne zaman açılacak, ilk sefer ne zaman yapılacak, yeni metro hattı güzergahı ve durakları listesi neler?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı projesi hakkında son dakika açıklamalarında bulundu.



İstanbul'da 91 kilometre uzunluğunda hat sistemi için inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Bakan Karaismailoğlu amaçlarının ulaşımı rahatlatmak olduğunu söyledi.



İSTANBUL GAYRETTE - KAĞITHANE - HAVALİMANI METROSU NE ZAMAN BİTECEK, PROJEDE SON DURUM NE?



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çalışmaları yerinde incelemek üzere Gayrettepe Havalimanı metrosu inşaat alanını ziyaret etti. Yapmış olduğu denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu "İstanbul’un faal raylı sistem ağı şu anda 233 kilometre. İstanbul’da an itibarıyla 91 kilometre uzunluğunda metro hattı yapımı devam ediyor.



Metroda, Kağıthane-İstanbul Havalimanı arasını 2021 Nisan sonu itibarıyla, Gayrettepe tarafını da önümüzdeki yıl açmayı planlıyoruz" diyerek 2021 yılının Nisan ayına işaret etti.



M11 GAYRETTEPE İSTANBUL HAVALİMANI MERO HATTI GÜZERGAHI HARİTASI VE DURAKLARI LİSTESİ



M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Kolin-Şenbay İş Ortaklığı ile 2016 yılında yapılmaya başlanmıştı.





Gayrettepe metro durağı,



Kağıthane metro durağı,



Hasdal metro durağı,



Kemerburgaz metro durağı,



Göktürk metro durağı,



İhsaniye metro durağı,



İstanbul Havalimanı 2 metro durağı,



İstanbul Havalimanı 1 metro durağı,



İstanbul Havalimanı 3metro durağı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri