Manavgat Belediyesi 46 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satışına çıktı! Antalya'da satılık arsa arayanlar kaçırmayın

Pandemi döneminde en çok değerlenen iller arasında yer alan Antalya'da Manavgat Belediyesi arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Belediyeden satılı arsa ihalesi ilanları ve detayları haberimizde...

Belediyeden satılık yatırımlık arsa fırsatı kovalayanların bekledikleri ilan yayımlandı. Pandemi döneminden sonra gayrimenkul fiyatları en çok yükselen ve zamlanan iller arasında ilk sırada yer alan Antalya'nın gözde tatil beldesi Manavgat'ta satılık arsa ilanları belediyeden yayımlandı. 

23 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete ile ilana çıkan Manavgat Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan arsaları satışa sunacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda Manavgat sınırları içerisinde yer alan Evrenleryavşi, Haciali, Halitağalar, Taşağıl, Yalçıdibi, Evrenseki ve Aşağıışıkları Mahallelerinde yer alan 10 arsa ihale ile satışa çıktı. 

MANAVGAT SATILIK ARSALAR: MANAVGAT BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İHALESİ İLANI NE ZAMAN, ARSA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Belediyelerden satılık arsa ilanları her geçen gün artmaya devam ederken bu ilanlardan birini de Manavgat Belediyesi yayımladı. Belediyenin yayımlamış olduğu ilanda en düşük satış fiyatı 46 bin liradan başlarken 5 milyon 553 bin liraya yükseldi. 

Yayımlanan ihale duyurusu kapsamında 10 adet arsanın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesi kapsamında kapalı teklif (arttırma) usulü ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile satılacağı ilan edildi. Söz konusu arsaların satış ihalesi 7 Eylül 2022 tarihinde saat 10:00 itibari ile başlayacak. Arsaları satın almak için teklif vermek isteyen kişi ya da kurumların ihale şartnamesine uygun olarak hazırlamış oldukları teklif mektuplarını ve evraklarını 7 Eylül 2022 tarihinde saat 09:30'a kadar teslim etmeleri gerekecek. 

Emlak Haberleri Haberleri