Mansur Yavaş Duyurdu! Atatürk Orman Çiftliği’ne Ait Alan Kiralandı, Yeşil Alan Yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, Ankara'ya yeşil alan müjdesi geldi. Akşam saatlerinde kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mansur Yavaş, yeni projenin detaylarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, Ankara'ya yeşil alan müjdesi geldi. Akşam saatlerinde kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mansur Yavaş, yeni projenin detaylarını açıkladı. Yeşil alan için atılan adımlara dair bilgi veren Yavaş'ın ilan ettiği son projesinin detayları şu şekilde;

ANKARA'YA YEŞİL ALAN MÜJDESİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projeler kapsamında, şehrin yeşil alanını artırmak adına yeni alanlar kiralandı. Bu alanda atılan son adım ise Atatürk Orman Çiftliği'ne ait bazı alanların kiralanması oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti AOÇ'ye ait olan taşınmazları 10 yıllığına kiraladığını ilan ederken bu alanların nasıl kullanılacağına ilişkin ilk bilgileri de verdi.

Kiralanan alanlara dair Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, kiralanan alanların 10 yıl boyunca belediye başkanlığınca kullanılacağını ilan etti. Yeşil alan müjdesi veren Mansur Yavaş paylaşımında şu bilgileri paylaştı.



Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara’mızı ‘Yeşilin Başkenti’ yapmak için önemli bir adım daha atıyoruz. Mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği’ne ait toplam 35.382 m²’lik taşınmazı 10 yıllığına kiraladık. Atatürk’ün mirasına uygun bir şekilde rekreasyon ve park alanı yaparak halkımızın kullanımına açacağız." ifadelerini kullandı.

Emlak Haberleri Haberleri