Mansur Yavaş Köy Evleri Başak Projesinin Başladığını Müjdeledi! Başak Projesi Nedir, Nasıl Yararlanılır?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim vaatlerinden biri olan Başak Projesi için ilk adım atıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim vaatlerinden biri olan Başak Projesi için ilk adım atıldı. Köye ev yapmak isteyen vatandaşlar için sunulan yeni projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş'ın paylaşımını ve başak projesinin detaylarını haberimizde paylaşıyoruz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın beledye başkanlığı seçimlerinde sunduğu vaatlerden bir tanesi de köy evleriydi.



Köyüne ev yaptırmak isteyen vatandaşlar için başlatılan projede çok sayıda özel avantaj sunuluyor. Uzun süredir çalışmaları devam eden projenin geleceğine ilişkin ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açıklamalarda bulundu.



KÖY EVLERİ BAŞAK PROJESİ BAŞLIYOR



Mansur Yavaş, Başak Projesine ilişkin açıklamasında “Köylerinde ev yaptırmak isteyenlerin imarlarını çabucak bitirerek, masraf yaptırmayacak şekilde destek vereceğiz. Kendi evinizi verdiğimiz projeyle para vermeden yapabileceksiniz. Köydeki hayatı teşvik edeceğiz” açıklamalarında bulundu.



Köy yaşantısından şehir hayatına göçü azaltmak adına hayata geçirilen bu projede vatandaşlara farklı tipte evler sunulacak.



11 Farklı Tip Ev Modeli



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan paylaşımda söz konusu başak projesinde evlerin tek katlı ve çift katlı olabileceği bilgisi verildi.



Projede ayrıca 11 farklı tip ev modeli bulunuyor. Başak Projesi ile köyüne ev yaptırmak isteyenlere sağlanacak avantajlar arasında zemin etüdü, mimari, statik, elektrik ve mekanik projelerinden ücretsiz yararlanma hakkı bulunuyor.



BAŞVURU ŞARTLARI NELER?



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın videolu paylaşımda detaylarını açıkladığı Başak Projesinden faydalanmak için gerekli koşulların başında ise nüfus geliyor. Projeden Ankara genelinde nüfusu 5 bin kişinin altında olan 903 mahallede bulunan vatandaşlar faydalanabilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri