Mart 2021 Konut Kampanyaları! 116 Bin TL'ye 3+1 Evler, Yüzde 40 İndirim, 0.69 Faizli Kredi

Mart 2021 döneminin en uygun konut, ev kampanyaları belli olmaya başladı. Bankalar yeni dönem konut finansmanı kampanyaları kapsamında çok uygun olanaklar sağlıyorlar.

Mart 2021 döneminin en uygun konut, ev kampanyaları belli olmaya başladı. Bankalar yeni dönem konut finansmanı kampanyaları kapsamında çok uygun olanaklar sağlıyorlar. Özel koşullarla sağlanan bu olanakların dışında ev alacaklar için özel satışlar ile firmaların yeni dönem satış paketleri bulunuyor.

İşte Mart ayında ev almayı planlayanlar için sunulan tüm özel olanaklar.

MART 2021 DÖNEMİNDE EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN GÜNCEL KAMPANYALAR

Ev alacaklar için TOKİ Başkanlığının alt gelir ve orta gelir grubu konut satışları, bankalaların gayrimenkul satışları, kurumların lojman satışları ve konut firmalarının kampanyaları satışları bulunuyor.



116 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar - 240 Ay Vade Olanakları

Mart ayında ev alacaklar için değerlendirilecek ilk konut satışları TOKİ'den. Kurum Ankara, Balıkesir, Çorum, Denizli, Kırıkkale gibi şehirlerde açık konut satışı yapıyor. TOKİ tarafından yapılan bu konut satışlarında vatandaşlara 120 ay, 180 ay ve 240 ay vade olanakları sunuluyor. Yüzde 10 peşinat ödemesi ve uzun vadeli ödeme fırsatları ev alacaklar için değerlendirilebilir kampanyalar arasında yer alıyor. Bunun dışında TOKİ'den satışa çıkarılan konutlar arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Konut fiyatları 116 bin TL'den başlıyor. Alt gelir grubu ve orta gelir grubunda yapılan satışlarda TOKİ başvuru şartlarının sağlanması gerekiyor.



Yüzde 40 İndirimli Fiyatlar

Bu dönemde değerlendirilebilecek bir diğer konut satış kampanyası ise lojman satışları. Kamu kurumları, belediye başkanlıkları, bakanlıkların alt birimleri farklı il ve ilçelerde yer alan konutlarını satışa çıkardıklarını ilan ettiler. Kurumlar tarafından yayımlanan bu konut satışlarında vatandaşlara indirimli fiyatlarla ev alma şansı sağlanıyor. İhale ile yapılan satışlarda muhammen bedel üzerinden ilk teklifler sunuluyor. Konut stokunun fazla olduğu şehirlerde ise ihaleye katılımlar az oluyor. Bu durumlarda ise konut fiyatları ilk teklif üzerinden çok özel fiyatlarla alınabiliyor. Öyle ki fiyatlar bazı durumlarda yüzde 40'a varan oranlarda daha indirimli oluyor.



0.69 ve 0.79 Oranlı Konut Finansmanı

Ev alacaklar için bir diğer seçenek ise bankaların konut satışları. Tüm Türkiye geneli satışa çıkarılan banka konutları da ihale üzerinden satılıyor. Banka konutları satışlarında bankaların hem indirim hem kredi olanakları bulunuyor. Vakıfbank müşterilerine satış fiyatı üzerinden yüzde 20'ye varan indirimler sağlarken Türkiye Finans Katılım Bankası ise 0.69 oranla 60 ay vadeli, 0.79 oranla 120 ay vadeli konut finansmanı sağladığını duyurdu.

Emlak Haberleri Haberleri