Mehmet Özhaseki: İmar Barışına Karşı Çıkanlar Önce Kendi Kaçak Yapıları İçin Başvuru Yapmışlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı olduğu dönemde imar barışı çalışmalarını başlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı olduğu dönemde imar barışı çalışmalarını başlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Süreçte 20 milyon kişinin devlet ile barıştığını belirten Özhaseki o dönemde yasal düzenlemeye karşı çıkan ünlü isimlerin ise imar barışından ilk kendilerinin faydalandığını belirten Özhaseki'nin açıklamaları haberimizde...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki imar barışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev aldığı dönemde imar barışı çalışmalarını başlatan ve o dönemde yoğun eleştirilere maruz kalan Özhaseki yaşananları değerlendirdi.



İMAR BARIŞINA KARŞI ÇIKANLARIN KENDİ AÇIKLARI VAR!



O dönemde imar barışının varılan oy birliği ile yasalaştığını hatırlatan Mehmet Özhaseki "O günlerde yasa oy birliği ile geçti. Fakat oy veren adamlar bile daha sonra konuşmaya başladı. En ufak bir şeyde imar barışına salladılar. Bu ikiyüzlülüktür.



Hepsinin kendi açıkları var. Bu konuda başı çeken adamların da nihayetinde yerleri olduğu ortaya çıktı. Madem senin de açığın var, bari bu konuda konuşma. Şurada fukaranın bir göz gecekondusunu dile getirerek siyasi istismar yapmaya çalıştılar. Ama imar barışı çok doğru bir karardı. 20 milyon vatandaşla devletin barışmasıydı" diyerek vermiş oldukları kararın doğruluğunu vurguladı



Hatırlanacağı üzere süreçte Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan hakkında kaçak yapı iddiası gelmiş, Yılmaz Özdil'in Bodrum'da bulunan villası için yapı kayıt belgesi aldığı ancak düzenlemeye aykırı şekilde yalan beyanla alındığı iddiası ile yıkım kararı çıkmıştı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri