Mersin Büyükşehir Belediyesinden Gayrimenkul Kiralama İhale İlanı! Restoran, Depo, Ev, Dükkan

Mülkiyeti kendisine ait bazı gayrimenkulleri kiralamak adına ilan yayımlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihaleye katılmak isteyenler için başvuru tarihlerini paylaştı.

Mülkiyeti kendisine ait bazı gayrimenkulleri kiralamak adına ilan yayımlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihaleye katılmak isteyenler için başvuru tarihlerini paylaştı. Ekim ayı sonunda başlayan ihale başvuruları Kasım ayında gerçekleştirilecek ihale sürecine kadar devam edecek.

Belediye başkanlıkları tarafından sık sık yayımlanan ilanların başında belediye gayrimenkullerinin kiralanması geliyor.



Belediyeler mülkiyeti kendilerine olan çeşitli kullanım amacında ki taşınmazları 1 yıllığına, 3 yıllığına, 5 yıllığına yada 10 yıllığına kiralayacaklarını ilan ediyorlar. Bu kapsamda yayımlanan son ilanlardan bir tanesi de Mersin Büyükşehir Belediyesinden geldi.



38 GAYRİMENKULÜN KİRALANMASI İÇİN İHALE İLANI



Mersin Büyükşehir Belediyesi yayımladığı duyurusunda toplam 38 gayrimenkul kiralayacağını duyurdu. 11 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale işlemlerine kadar istekliler başvurularını belediyeye bildirecekler. İhaleye başvuruda bulunmak için satış şartnamesi alması gereken istekliler için Mersin Büyükşehir Belediyesi başvuruların nasıl yapılacağını açıkladı.



"Şartname ve ekleri Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi Belediye Ek Hizmet Binası B Blok (Kırmızı Lacivert İşhanı) K:5 Mersin Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı/ Kira ve Tahsis Şube Müdürlüğünden İlanın 1.Maddesindeki gayrimenkuller için Şartname bedeli 300,00 (üçyüz) TL satın alınabilir."



MUHAMMEN BEDEL LİSTESİ



Söz konusu gayrimenkul kiralama listesinde yer alan gayrimenkullerin çok önemli bir kısmı dükkandan oluşuyor. Bunun yanında Mersin Büyükşehir Belediyesi komisyon evi, restoran, ardiye deposu kiralanacağını da ilan etti. Bu kiralama işlemleri için muhammen listelerini duyuran belediye başkanlığı aşağıda yer alan tabloyu yayımladı.







Mersin Büyükşehir Belediyesi'nce ilan edilen 38 taşınmaz kiralama ihalesi için detaylı bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı/ Kira ve Tahsis Şube Müdürlüğünden merak ettikleri tüm ayrıntıları öğrenebilirler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri