Milli Emlak 34 İlde Satışa Çıktı! Aylık 313 TL Taksitle Satılık Kelepir Hazine Arazileri, Yatırımlık Arsa Tarla İlanları

Satılık hazine arazisi arayanlara Milli Emlak yeni fırsat ilanlarını yayımladı. Yatırımlık kelepir satılık arsa ilanları 24 ay taksitle, emlak vergisi muafiyeti avantajıyla satışa sunuldu...

Korona virüs salgını döneminde arsa yatırımı yapan kişilerin sayısının artması ile beraber satılık arsa fiyatları rekor fiyatlara çıkmıştı. Son dönemde konut fiyatlarında yaşanan rekor artışla gayrimenkul yatırımcılarının da arsaya yönelmesi ile fiyatlar artık deyim yerindeyse arşa ulaşırken ucuz yatırımlık arsa arayanların vazgeçilmez adresi Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları olmuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlarda çok sayıda taşınmaz satışa sunulurken taşınmazlar için 5 sene emlak vergisi muafiyeti, KDV'siz satış ve ödemelerde de 24 ay taksitle satın alma hakkı sunuldu. Hem ucuz hem de taksitle yapılan satışlara yoğun ilgi dikkat çekti.

MİLLİ EMLAK SATILIK HAZİNE ARAZİSİ İLANLARI YAYIMLANDI! 34 İLDE 1288 TAŞINMAZ SATIŞTA

Satılık hazine arazisi arayan kişiler için yayımlanan ilanlar kapsamında Milli Emlak çok sayıda ilde yatırımlık arsa, tarla, ham toprak, bağ, bahçe, ağaçlık, çalılık gibi taşınmazı satışa sundu. 34 ilde yer alan satışlar kapsamında mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazlar piyasa fiyatının yarısının bile çok daha altında fiyatlarla alıcısını beklemeye başladı.

HAZİNE ARAZİSİ METREKARE FİYATLARI 2022! AYLIK 313 TL TAKSİTLE MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI NASIL YAPILIYOR?

Mülkiyeti hazineye ait olan çok sayıda taşınmaz Milli Emlak Genel Müdürlüğü üzerinden satışa sunuluyor. Milli Emlak üzerinden satışa sunulan tüm taşınmazlarda 24 ay taksitle satın alma seçeneği de bulunurken aynı zamanda 5 senelik emlak vergisi muafiyeti de sağlanıyor.

Örneğin Kırşehir Çiçekdağı sınırları içerisinde yer alan 3.756 m2 büyüklüğe sahip olan hazine arazisi için satış fiyatı 7.520 TL olarak ilan edilirken bu arsayı alan kişi aylık 313 TL taksitle ödeme yapma imkanına sahip bulunuyor. Milli Emlak hazine arazisi metrekare fiyatları için sabit bir rakam belirlemezken her arsa, tarla, bahçe gibi satışa sunulan taşınmazda ekspertiz yapılarak taşınmaza göre fiyat belirleniyor.

KÖYDE HAZİNE ARAZİSİ NASIL ALINIR, HANGİ İLLERDE HAZİNE ARAZİLERİ SATILACAK?

Hazine arazisi ilanları Milli Emlak GOV TR adresinde yayımlanmakta olup ilanlar düzenli olarak güncellenmektedir. Şu anda 34 ilde satış yapılırken siteye giriş yaparak hangi illerde satış olduğunu inceleyebilir, düzenlenen ihalelere katılarak hazine arazisi yatırımı yapabilirsiniz.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri