Milli Emlak 3493 Satış İlanı Yayımladı! Satılık Hazine Arazisi: 479 TL Taksitle Tarla, 541 Lira Ödeyene Arsa

Hazine arazilerinin satışı tüm hızı ile devam ederken Milli Emlak 5 sene emlak vergisi muafiyeti ve KDV'siz, 24 ay taksitle arsa, tarla yatırımı yapma fırsatı sundu. Milli Emlak'tan satılık arsalar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atıl durumda olan tarım arazilerini, tarlaları ve arsaları ekonomiyi kazandırmak amacı ile satış kararı almıştı. Süreçte satılık hazine arazisi için ekspertiz süreçleri tamamlanan taşınmazların ilanları yayımlanmaya başlandı. Bakanlık bünyesinde hizmet veren Milli Emlak Genel Müdürlüğü hazine arazisi, tarla ve arsa satışlarını üstlenirken yeni ilanlarla sunulan fiyatlar dikkat çekti.

Milli Emlak arsa satışları için emsalleri ile kıyaslandığında nerede ise metrekare fiyatına satış yaparken kelepir arsa ve satılık tarla ilanları vatandaşın yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle de pandemi döneminde rekor kıran ve zam yağmuruna tutulan arsa, tarla fiyatları sonrasında ucuz yatırımlık arsa fırsatı arayan kişiler artık Milli Emlak ilanları ile satışa sunulan hazine arazilerini takip etmeye başlamıştı.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI 2022 DUYURULARINI YAYIMLAMAYA DEVAM EDİYOR!

Satışa sunulan mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yeni satış ilanları kurumun resmi internet sitesi olan Milli Emlak GOV TR üzerinden yayımlandı. Kurumum sitesinden toplam 3 bin 493 taşınmaz için ilan yayımlanırken satışa sunulan taşınmazlar arasında yer alan arsa ve tarla ilanları düşük fiyatları ile dikkat çekti.

MİLLİ EMLAK'TAN AYLIK 541 TL TAKSİTLE SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ, KELEPİR ARSA YATIRIMI FIRSATI!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan taşınmaz satış ilanları arasında çok sayıda arsa duyurusu da yer aldı. Konya Karatay ilçesinde yer alan 448,15 m2 büyüklüğe sahip olan arsa 13 bin 500 TL fiyatla satışa sunuldu. Konya Altınekin ilçesinde yer alan 386 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı 13 bin TL olarak ilan edilirken 24 ay taksitle hazine arazisi alımı yapan kişilerin aylık taksit tutarları 541 TL olacak.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK TARLA İLANLARI: EN UCUZ SATILIK TARLA FİYATI KAÇ TL, DEVLETTEN SATILIK TARLA, ARSA, HAZİNE ARAZİSİ NASIL ALINIR?

Amasya Merkez'de yer alan 1.883 m2 büyüklüğe sahip olan Milli Emlak'tan satılık tarla fiyatı 11 bin 500 TL olarak ilan edilirken bu tarlayı 24 ay taksitle satın alan bir kişinin aylık taksit ödemesi 479 liraya tekabül edecek. Milli Emlak satış ilanları kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanırken her ilanda başvuru tarihleri, ihale şartları, satışa çıkan taşınmazın özellikleri ve satış fiyatı bilgisine yer verilmektedir.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri