Milli Emlak Dairesi Ankara Çankaya'da 135.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 58 Kamu Konutunu Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Dairesi tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan 58 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı.

Milli Emlak Dairesi tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan 58 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı. Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihale 23 Temmuz 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye'de kamu konutlarının satışı için açılan ihalelere her gün bir yenisi ekleniyor. Bugün Milli Emlak Dairesi tarafından yayınlanan resmi ilena göre Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan 58 adet kamu konutu ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE ŞARTLARI BELLİ OLDU



23 Temmuz 2020'de Açık Teklif Usulü ile yapıalcak olan ihaleyle 58 adet kamu konutu satılacak. Milli Emlak Dairesi satışa çıkarılan kamu konutları ile alakalı olarak ihale şartlarını kamuoyuna duyurdu.



135.000 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KAMU KONUTU SATIŞI



Satışa çıkarılan 58 kamu konutunun tahmini bedelleri de açıklandı. Buna göre en düşük konut fiyatı 135.000 TL, en yüksek konut fiyatı 300.000 TL olarak belirlendi. Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihalede en yüksek teklifi veren katılımcılar konutların yeni sahipleri olacaklar.



İhaleye katılmak isteyen vatandaşların ihale tarihinden önce geçici teminat bedellerini Ankara Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırmaları gerekiyor.



Öte yandan konutlarda fiilen oturan vatandaşlara ihalede öncelik hakkı verilecek. Bu vatandaşların belirlenen bedelle konutu satın almaması durumunda ihale teklifleri alınacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri