Milli Emlak Hem Satıyor Hem Kiralıyor! Apartman Dairesi, İmarlı İmarsız Arsa, Kargir Ev, Dükkan 2022 Fiyatları

Milli Emlak Müdürlüğü, Belediye Başkanlıkları, SGK, DSİ, KGM ve benzeri çok sayıda kurum kendilerine ait olan gayrimenkulleri 2022 yılında da satışa çıkardılar. Söz konusu gayrimenkuller için fiyatlar

Kamudan satılık ihale ilanlarına katılmak isteyenler 2022 yılı satış listelerini inceleyebilirler. Emlak365.com olarak bizlerde yeni dönemde satışı yapılacak olan farklı tiplerdeki gayrimenkuller satış ilanlarını haberimizde derledik. Apartman dairesi almak isteyenler ile toprak yatırımı yapmak isteyenlere çok geniş seçeneklerin yer aldığı duyuruların tamamı haberimizde.

KAMU KURUMLARININ 2022 GAYRİMENKUL SATIŞ İLANLARI EV, ARSA M2 FİYATLARI, İŞYERİ KİRALARI

Kamu kurum ve kuruluşlarının gayrimenkul satış listelerinde çok fazla seçenek bulunuyor. En çok aranan duyurular ile lojman satış ilanları. Milli Emlak Müdürlükleri başta olmak üzere birçok kamu kurumu lojman satışı yapabilir. Ocak ayının ilk döneminde gerçekleştirilecek olan ve ihale süreci devam eden duyuru listesini aşağıda paylaştık.

Lojman Satış İlanları

Öncelik Hakkına Dikkat

Lojman satışlarında kamu kurumları ihale şartnamesinde bazı dairelerin karşısına dolu bazı dairelerin karşısına ise boş ifadesi yerleştirir. Dolu yazan konutlar öncelikli satış hakkı kapsamında olup vatandaşlara açık olmayan satışlar. Lojman satışlarında öncelik lojmanda ikamet eden kamu personeline aittir. Personel satışa çıkarılan lojmanı almak isterse kurumlar ilk o personele satış yapar. Ancak personel almak istemezse satışlar herkese açık olur.

Lojman Fiyatları

Lojman satış duyuruları arasında 100.000 TL'nin hemen üzerinde satışa çıkarılan konutlar var. Ancak vatandaşların kendi şehirleri için duyuruları incelemeleri gerekiyor.

İmarlı Arsa, İmarsız Arazi, Tarla Satışları

Kamu kurumları kendilerine ait olan imarlı imarsız arsaları satışa çıkarıyorlar. Son dönemlerde artan ilanlarda vatandaşlar için çeşitli seçenekler mevcut. Bazı duyurularda m2 fiyatları oldukça uygun olurken imarlı arsa fiyatları da piyasadan daha uygun olabiliyor. İmarlı arsa ve imarsız arsa satışı yapılan bazı il ve ilçelere dair listeleri paylaştık.

Dükkan İşyeri Ofis Mağaza İlanları

Kurumlar işyeri ihalerinde genellikle kiralama adına duyuru yayımlarlar. Ancak işyeri , dükkan satışlarına dair ihale duyuruları da yayımlanmakta. Ocak 2022 dönemi için son ilanları aşağıda listeledik.

Kiralık Dükkan İhale İlanları

Satılık Dükkan İhale İlanları

KAMUDAN SATILIK GAYRİMENKULLER NASIL ALINIR?

Kamudan satılık gayrimenkulleri almak isteyenler için süreç kurumun ihale birimine gidilmesi, ihale şartnamesinin alınması ve ihale şartmanesinde yer alan evraklarla kuruma başvuru yapılması şeklinde tamamlanır. Başvuru işlemlerini tamamlayanlar ihale tarihinde tekliflerini bildirecekler.

Emlak Haberleri Haberleri