Milli Emlak kamu lojman satışı Kasım 2022 ilanları yayımlandı! Daha ucuzu yok tek oda fiyatına 2+1 daire fiyatlar 325 bin liradan başlıyor

Ev sahibi olmak isteyen kişilere ucuz konut satışı için bekledikleri duyurular Milli Emlak'tan geldi. Milli Emlak lojman satışı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar ile 325 bin liraya ev sahibi olma fırsatı sunuldu!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle vatandaşın ev sahibi olması her geçen gün biraz daha zorlaşırken ucuz ev sahibi olmak isteyenler kamu konutları için verilen satılık lojman ilanlarını takip etmeye başlamıştı. İlk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından birinci 100 günlük eylem planı programı içerisinde yer verilen lojman satışları büyük ilgi görmüştü. 

Mülkiyeti hazineye ve kamuya ait olan ancak atıl durumda olan ya da kullanımına zorunlu ihtiyaç olmayan lojmanların satışa sunulacağı ilan edilmişti. Kamu lojman satışı büyük ilgi görürken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ekspertiz çalışması ile değeri belirlenen lojmanların peyderpey satışa sunulacağı duyurulmuştu. Milli Emlak Genel Müdürlüğü fiyatı belirlenen yeni kamu lojmanları için beklenen Kasım ayı ilanlarını yayımlamaya başladı. 

MİLLİ EMLAK LOJMAN SATIŞLARI: UŞAK EŞME KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN İLAN YAYIMLANDI! 

Kasım ayı ilanları yayımlanmaya devam ederken bu ilanlardan birini de Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği yayımladı. Yayımlanan ilan kapsamında 22 Kasım 2022 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45 inci maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile satış ihaleleri Şehitalibey Mah. Dumlupınar Cad. No:64 kat :2 adresinde Milli Emlak Şefliğinde lojman satışı yapılacağı duyuruldu. 

Yayımlanan ilan kapsamında 4 adet kamu lojmanın satılacağı duyurulurken lojmanlar için en düşük fiyat 325 bin TL ve en yüksek fiyat ise 550 bin TL olarak belirlendi. Lojmanları satın almak isteyen kişilerin belirtilen tarihte düzenlenen ihaleye katılmaları yeterli olacak. 

LOJMAN SATIŞİ İSTANBUL KASIM 2022 İLANLARI! 

Kasım ayı lojman satış ilanları kapsamında İstanbul'da da lojman satışı yapılacağı duyuruldu. Verilen ilanlar kapsamında Topkapı Emlak Müdürlüğü bünyesinde yer alan kargir evin 637 bin liraya ve Armutlu Çıkmazı sınırları içerisinde yer alan taşınmazın ise 494 bin liraya satılacağı ilan edildi. 

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK LOJMAN İLANLARI NEREDEN TAKİP EDİLİR, KAMU LOJMANI NASIL SATIN ALINIR?

Milli Emlak tarafından satışa sunulan kamu konutları ve lojmanlar için ilanlar Milli Emlak resmi sitesi ile İlan Gov Tr internet sitesi üzerinden yayımlanmaktadır. İlan GOV TR üzerinden verilen satılık lojman ilanla ulaşmak için BURAYI TIKLAYINIZ... 

İlanlarda yer alan detaylar üzerinden başvuruların nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz...

Emlak Haberleri Haberleri