Milli Emlak Müdürlüğü Samsun'un Bafra İlçesinde 8 Adet Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Müdürlüğü Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan 8 adet arsanın satışa sunulduğunu açıkladı.

Milli Emlak Müdürlüğü Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan 8 adet arsanın satışa sunulduğunu açıkladı. 28 Temmuz'da yapılacak olan ihalede Açık Teklif Usulü geçerli olacak.

Türkiye'de Hazine'ye ait olan arsaların ekonomiye kazandırılmalarına yönelik uygulama devam ediyor. Milli Emlak Müdürlüğü boş durumda olan arazilerin satışı ile alakalı olarak çok sayıda ilan yayınlıyor. Son yayınlanan ilanlardan birisi deSamsun'un Bafra ilçesinde bulunan 8 adet arsa ile alakalı oldu.



BAFRA'DA 8 ADET SATILIK ARSA



Edinilen bilgilere göre 28 Temmuz 2020'de Bafra Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odası'nda ilçede bulunan 8 adet arsa için ihale düzenlenecek. İhalelere Açık Teklif Usulü ile teklif alınacak. Muhammen bedellerin üzerinde en yüksek teklifi verenler arsaların yeni sahibi olacaklar.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ AÇIKLANDI



Bafra'da satışa sunulan en küçük arsa 397 metrekare olurken en büyük arsanın ise 708 metrekare olduğu açıklandı. Arsalar için belirlenen muhammen bedellerde en düşük tutar 199.000 TL olurken en yüksek tutarın ise 390.000 TL olduğu bildirildi.



MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ÖDEME KOLAYLIK



Arsa satışlarında ihaleyi kazanacak olanlara Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ödeme kolaylığı da sağlanacak. Satış bedelini taksitle ödemek isteyenler bedelin en az dörtte birini peşin ödeyecekler kalan tutar ise en fazla iki yılda 3'er aylık dönemlerde eşit taksitlerle ödenebilecek. Ayrıca taksitli ödemede kanuni faiz de talep edilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri