Milli Emlak Taksitle Hazine Arazisi Satıyor! Aylık 354 TL Taksitle Tarla, 625 TL Arsa, 372 Lira Ödeyene Hobi Bahçesi

Milli Emlak 24 ay taksitle satışlara başladı. Milli Emlak arsa satışları 2022 için son duyurusunu yayımlarken satılık hazine arazileri listesi 79 ili kapsadı. Milli Emlak satılık hazine arazileri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa yatırımı yapmak, tarla satın almak ya da ucuz hobi bahçesi sahibi olmak isteyen kişilere büyük bir yatırım fırsatı sundu. Mülkiyeti Hazine ve devlete ait olan taşınmazlar sudan ucuz fiyatlarla, kelepir yatırımlık fırsatları olarak satışa çıktı.

Türkiye genelinde 79 ilde yayımlanan Milli Emlak Satılık Hazine Arazileri Haritası Mart 2022 ile Ankara, İstanbul ve İzmir illerinin de aralarında yer aldığı çok sayıda ilde yatırımlık kelepir arsa fırsatları sunuldu. Yayımlanan ilanlarda sunulan en büyük avantaj fiyatlarla da sınırlı kalmadı ve hazine arazilerinin taksitle satışı yapılacağı belirtildi.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI MART 2022! HAZİNE ARAZİLERİ HARİTASI

Satılık hazine arazileri listesi Mart 2022 duyurusu yayımlanırken yeni listede aralarında Ankara, İzmir ve İstanbul'un da yer aldığı çok sayıda ilde bulunan toplam 5 bin 483 taşınmaz satışa sunuldu. Piyasa fiyatı ile kıyaslandığında normal arsa ve tarlaların nerede ise metrekare fiyatına satıldığı hazine arazileri deyim yerindeyse kapanın elinde kalacak.

MİLLİ EMLAK SATILIK HOBİ BAHÇESİ İLANLARI: MİLLİ EMLAKTAN SATILIK BAHÇE NASIL ALINIR?

Pandemi döneminden insanların zorunlu karantina dönemlerini evde kapalı kalmak yerine açık havada doğa ile baş başa geçirme istekleri sonrasında hobi bahçesi satışları patlamıştı. Artan talep fiyatları da katlarken süreçte aranılan indirim formülü Milli Emlak tarafından sunuldu.

Milli Emlak'tan satılık hobi bahçesi ilanları düşük fiyatlarla satışa sunulurken Gümüşhane Merkez ilçesinde yer alan 162,32 M2 büyüklüğe sahip hobi bahçesi sadece 8 bin 950 TL taksitle satışa sunuldu. Satışa sunulan bahçe için 24 ay taksit imkanı sunulurken bu da aylık taksit tutarının 372 TL civarına denk gelmesi anlamına geliyor.

AYLIK 354 TL TAKSİTLE MİLLİ EMLAK SATILIK TARLA İLANLARI MART 2022!

Milli Emlak tarafından yayımlanan satılık hazine arazileri listesi içerisinde çok sayıda tarla ilanı da yer aldı. Milli Emlak satılık tarla ilanları arasında yer alan Denizli'nin Çardak ilçesinde yer alan 1.108 m2 arsa için belirlenen satış fiyatı 9.000 TL olarak duyurulurken 24 ay taksitle yapılan satış kapsamında aylık 354 TL taksitle tarla yatırımı yapabiliyorsunuz.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI 2022: AYLIK 625 TL TAKSİTLE NASIL ARSA ALINIR?

Milli Emlak satılık hazine arazileri haritası içerisinde en çok talep görenler arsa satışları olarak öne çıkarken Konya Altınekin ilçesinde yer alan 649 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı 15 bin TL olarak belirlendi. Arsanın 24 ay taksitle alınması halinde aylık taksit tutarı 625 TL olarak gerçekleşiyor.

5 SENE EMLAK VERGİSİ MUAFİYETİ, KDV'SİZ, 24 AY TAKSİTLE MİLLİ EMLAK'TAN HAZİNE ARAZİSİ NASIL ALINIR?

Milli Emlak satış ilanları kurumun resmi internet sitesi olan Milli Emlak Gov Tr internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup, tüm ilanlar ihale ile satışa çıkartılmaktadır. Her ilanda satış için ihale tarihi, satış fiyatı, başvuru tarihi ve başvuru yapılacak kurum bilgileri yer alır, bu bilgiler üzerinden başvuru yapılır.

Emlak Haberleri Haberleri