Milli Emlak'tan Samsun'un Bafra İlçesinde 291.000 TL'ye Satılık Arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Samsun'un Bafra ilçesinde 581 metrekare büyüklüğündeki arsa satışa çıkarıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Samsun'un Bafra ilçesinde 581 metrekare büyüklüğündeki arsa satışa çıkarıldı. Satışa sunulan arsa için ihale 28 Temmuz 2020'de yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Samsun'un Bafra ilçesinde bir arsa satılığa çıkarıldı. İhale ile satılacak olan arsa için 28 Temmuz 2020'de ihale yapılacak.



MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK ARSA



Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre satışa sunulan 581 metrekarelik arsa için 291.000 TL bedel biçildi.



Konut alanı imarına sahip olan arsa için ihale Samsun'da gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale tarihinden önce 29.100 TL'lik geçici teminat bedelini ödemeleri gerekiyor.



Açık arttırma usulüyle yapılacak olan ihalede şartları taşıyan katılımcılar arasında en yüksek teklifi veren kişi arsanın yeni sahibi olacak.



İHALEYİ KAZANANA SUNULACAK İMKANLAR



Öte yandan Bafra'daki arsayı satın alanlara emlak vergisinden 5 yıl muafiyet, KDV'siz ödeme, Tapu harcından muafiyet ve 2 yıla kadar taksit imkanı verilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri