Milyon Dolarlık Sanal Arsalar! Metaverse Arsa Fiyatları Alev Aldı, Dijital Arazi Fiyatı Zamlandı

Metaverseden arsa almak isteyenlerin sayısı her geçen gün artarken talepteki artış fiyatları da katladı. Sanal arsa fiyatları zamlandı. Sanal arazi metaverse arsa fiyatları kaç TL, nasıl alınır?

Dünyanın yeni dijital platformu olarak lanse edilen Metaverse dünyası her geçen gün daha da büyümeye devam ederken dev markaların da bu platformlara yatırım yapması ile fiyatlar zamlandı. Sanal arsalar her geçen gün daha fazla konuşulmaya devam ederken bu arsaların fiyatlarının artacağı beklentisi ile ilgide katlandı.

Talebin artması ile beraber sanal arazi fiyatları da zamlanırken özellikle de İstanbul'da satılık sanal arsalar ve araziler konusunda artık sınırlı seçenek kaldığı belirtiliyor. Sanal dünyadaki en pahalı arsalar ise Decentraland platformu üzerinden satılıyor. Bu platformda yer alan sanal arazi fiyatarı artık milyon dolarlarla ifade ediliyor.

300 BİN MANA SATILAN SANAL ARSA FİYATI 864 BİN DOLARA FIRLADI!

Sanal arsaların fiyatları her geçen gün biraz daha zamlanmaya devam ederken yaşanan bu fiyat artışı en çok platformdan ilk arsa alan kişileri sevindirdi. DappRadar tarafından açıklanan verilere göre Decentraland platformunda en pahalı arsa Fashion Street Estate olarak isimlendirilen arsa oldu.

Kasım 2021 tarihinde 618 in MANA satılan sanal arazi fiyatı 1 haftada 3 milyon dolara ulaşırken son fiyat güncellemesi ve düşüşlerin ardından 1,8 milyon dolarla işlem görmeye devam ediyor. 300 bin MANA tutar ödenerek alınan Venture Estates isimli arsa ise 864 bin dolarlık fiyatı ile en pahalı ikinci sanal arsa fiyatı olarak açıklandı. Ancak, sanal arazi yatırımı için dolandırıcılık olaylarına karşı çok dikkatli davranılması öneriliyor.

Emlak Haberleri Haberleri