Müflis Asya Katılım Bankasına Ait İstanbul Zeytinburnu'nda Bulunan Arsa Satışa Çıkarıldı

Müflis Asya Katılım Bankasına ait olan ve İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan gayrimenkulün satışı yapılacak.

Müflis Asya Katılım Bankasına ait olan ve İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan gayrimenkulün satışı yapılacak. İhale ile satılacak olan gayrimenkul için belirlenen muhammen fiyat 8 milyon 750 bin TL.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde bulunan ve Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetinde yer alan arsa satılacak. Söz konusu arsa İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 494 Pafta, 3042 Ada, 8 Sayılı Parselde kayıtlı konumda. Arsanın büyüklüğü ise 1024 metrekare. İşte ihaleye dair tüm detaylar.



İSTANBUL ZEYTİNBURNU'NDA ARSA SATIŞ İLANI



Söz konusu arsa için gerçekleştirilecek ihale için isteklilerin geçici teminat bedeli ödemesi gerekiyor. İhale satış duyurusunda 250 bin TL olarak açıklanan teminat bedeli Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin FİBA BANK nezdindeki hesabına nakit yatırmak veya aynı tutarda kesin ve süresiz teminat mektubu vermek zorundadır. Bunun yanında ishaleye katılım için kurum tarafından yayımlanan şartnamede yer alan evraklar teslim edilecek.



İhale başvurusuna dair yayımlanan duyuruda, "İhaleye ilişkin şartname 18.01.2021 tarihinden itibaren Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’den temin edilebilecektir. İhale 03.02.2021 tarihinde Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad.No:8-10 Ümraniye/ İstanbul adresinde saat 11:00’da başlayacaktır." bilgisi verildi.



İhaleye dair tüm detaylara ulaşmak ve satış duyurusunu görüntülemek isteyen vatandaşlar, firmalar Resmi İlan Portalı (İlan. gov.tr) sitesi üzerinden kılavuza ulaşabilirler.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri