Muğla, İstanbul, Bursa, Adapazarı, Yozgat, İstanbul! 6 İlde Kamu Memur Lojman Satışı Mart 2022 İlanları Yayımladı

Kamu lojman satışı Mart 2022 ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında 6 ilde memur lojmanları satışı için beklenen ilanlar yayımlandı. Ucuz ev sahibi olmak isteyenler için lojman ilanları!

Devletin kamu lojman satışı ilanları yayımlandı. Milli Emlak tarafından yayımlanan ilanlarda Mart ayına özel olarak Milli Emlak bünyesinde satışa sunulan kamu lojmanları ilan edildi. 6 ilde devlet tarafından satışa sunulan kamu lojmanı duyuruları ile ev sahibi olmak isteyen kişilere ucuz ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Lojman satışı Milli Emlak ilanları üzerinden yapılırken kamu lojman satışı 2022 Ankara ilanları kapsamında verilen duyuruda Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan çok sayıda memur lojmanı satışa sunulurken İstanbul, Bursa, Sakarya Adapazarı, Bursa ve Yozgat'ta kamu lojman satışı yayımlanan diğer iller arasında yer aldı.

MİLLİ EMLAK KAMU LOJMAN SATIŞI 2022 DUYURULARI YAYIMLANDI! ANKARA KAMU LOJMAN SATIŞI İLANLARI

Ankara'da kamu lojmanı satışı konusunda beklenen yeni ilanlar sonunda yayımlandı. Yükselen ev fiyatları nedeni ile ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken piyasa fiyatının çok daha altında taksitle ve konut kredisi desteği ile satışa sunulan kamu lojmanları vatandaşlar için umut olmuştu.

Ankara'nın en pahalı konutlarına ev sahipliği yapan Çankaya bölgesinde satılık kamu lojman fiyatları 500 bin liradan başlıyor.

İSTANBUL LOJMAN FİYATLARI VE SATILIK LOJMAN İLANLARI MART 2022!

Satılık lojman ilanlarının en sıkı takip edildiği iller arasında yer alan İstanbul'da satılık lojman ilanları duyuruları peş peşe yayımlandı. İstanbul'un Başakşehir ve Şişli ilçesinde satışa sunulan kamu lojman fiyatları 390 bin liradan başlarken Başakşehir ilçesinde ki konut fiyatları ise 490 bin liradan başlıyor.

YOZGAT, BURSA LOJMAN SATIŞ İLANLARI! SATILIK KAMU LOJMAN İLANLARI FİYATI KAÇ TL?

Yayımlanan ilanlarda en ucuz satılık kamu lojman satış fiyatı 170 bin liradan başlarken Yozgat Yerköy, Adapazarı Sakarya ve Bursa'da satılık lojman ilanları da duyurularda yer aldı.

Satışlar için başvurular kurumun resmi internet sitesi olan Milli Emlak GOV TR üzerinden yapılacak. Site üzerinden yapılan açıklamada pek çok satılık lojman ilanına yer verilirken başvurular için ihale ilanlarında belirtilen tarihler takip edilecek. Her bir kamu lojmanı verilen ilanda belirtilen tarihte, il ya da ilçe Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri