Murat Kurum'dan Son Dakika Açıklaması! Deprem Konutları Teslim Ediyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu bir açıklama ile deprem konutlarına dair yürütülen çalışmalara değindi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu bir açıklama ile deprem konutlarına dair yürütülen çalışmalara değindi. Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde yapılan açıklamada deprem konutlarının teslim edileceği bildirildi.

Elazığ'da bir sene önce yaşanan depremin birinci yıl dönümünde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakan Kurum, bölgede de devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.



DEPREM KONUTLARI TESLİM EDİLİYOR



Resmi Twitter hesabından bir açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremin üzerinden bir yıl geçtiğini ifade etti. Depremde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını dile getiren Murat Kurum kentte başlatılan deprem konutları projesine ilişkin son durumu açıkladı.



Konutların teslimi için gerçekleştirilecek etkinliğe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un paylaşımı.





Murat Kurum açıklamasında "Elazığ Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Geçen bir yılda yaraları sarmak için milletimizle el birliği içinde var gücümüzle çalıştık. Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz." dedi.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri