Nidapark Bomonti, Rotana İle İşbirliğini Açıklayarak Projenin Tamamlanma Tarihini Duyurdu

Tahincioğlu tarafından Şişli Bomonti'de yapılan Nidapark Bomonti projesi kapsamında şirket ile Rotana arasında yeni bir işbirliğine gidildiği açıklandı.

Tahincioğlu tarafından Şişli Bomonti'de yapılan Nidapark Bomonti projesi kapsamında şirket ile Rotana arasında yeni bir işbirliğine gidildiği açıklandı. Bu işbirliği ile alakalı olarak projenin de ismi değişti.

Tahincioğlu tarafından Şişli Bomonti'de yapılan Nidapark Bomonti ile alakalı olarak önemli bir gelişme yaşandı. Tahincioğlu ilgili proje kapsamında Rotana ile yeni bir işbirliği yaptıklarını açıkladı.



ROTANA İLE İŞBİRLİĞİ AÇIKLANDI



Şirketin yaptığı açıklamaya göre Nida İnşaat'ın yüklenici firma olarak bulundupu Nidapark Bomonti'de Rotana ile yeni bir işbirliği yapıldı. Bu iş birliği kapsamında markanın ismi Bomonti Arjaan by Rotana ve Bomonti Residence by Rotana değiştirildi. Ayrıca binaların işeltilmesinin de Rotana tarafından üstlenileceği açıklandı.



2021'İN 3. ÇEYREĞİNDE PROJE TAMAMLANACAK



Konu hakkında bir değerlendirme yapan Tahincioğlu Yönetim kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Çok önemli bir işbirliğine imza atmış bulunuyoruz. Rotana kendi alanında oldukça deneyimli bir marka. İşbirliğimiz kapsamında 2021 yılının 3. çeyreğinde projeyi tamamlayacağız. Bu değişim hem Rotane için hem de Bomonti semti için hayırlı olacaktır.” dedi.



İstanbul'da marka projelerden birisinin nihayetlenmesi için yapılan işbirliği emlak sektöründe oldukça olumlu karşılandı. Projelerin tamamlanması bir bütün olarak emlak sektörüne katkı sağlıyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri