Ocak 2020 İŞKUR İş İlanları: İnşaat Bekçisi, Boyacı, Kalfa, Şantiye Şefi ve Beden İşçisi

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında yer alan ve inşaat alanına dair duyurulan çok sayıda işçi kadrosu bulunuyor.

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında yer alan ve inşaat alanına dair duyurulan çok sayıda işçi kadrosu bulunuyor. Bizlerde bu işçi alım ilanlarını sizlerle buluşturuyoruz.

2020 yılı Ocak ayının son dönemleri itibriyle Türkiye İş Kurumu üzerinden onlarca kadroda binlerce personel alım ilanı bulunuyor.



Söz konusu bu personel alım ilanlarının bir bölümü ise emlak sektörü adına yayımlanan ilanlardan oluşuyor. Bizlerde Emlak365.com olarak emlak sektörü iş ilanlarını sizler için derliyoruz. Bu haberimizde inşaat alanında farklı pozisyonlarda yayımlanan ilanları sizlerle buluşturuyoruz.



EMLAK SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI



Emlak sektörü adına yayımlanan personel alım ilanları Türkiye geneli çok sayıda şehirde bulunan firmalar tarafından duyuruldu. Firmalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarının bazılarında ise alımların ülke geneli olacağı bilgisi paylaşıldı.



Peki firmalar hangi kadroda kaç personel alımı yapacaklar. İşte kadro ve kontenjan detayları,



İnşaat Bekçisi kadrosu için İŞKUR'da duyurulan iş ilanı sayısı: 2



İnşaat Boyacısı/Boyacı kadrosu için İŞKUR'da duyurulan iş ilanı sayısı: 5



İnşaat İşçisi kadrosu için İŞKUR'da duyurulan iş ilanı sayısı: 106



İnşaat Kalfası (Genel) kadrosu için İŞKUR'da duyurulan iş ilanı sayısı: 1



Şantiye Şefi-İnşaat kadrosu için İŞKUR'da duyurulan iş ilanı sayısı: 3



BAŞVURU İŞLEMLERİ



İlanlara başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar.



Başvuru yapmadan önce kurumun internet sayfası üzerinden üyelik oluşturacak olan adaylar daha sonra ilan arama sayfasından yukarıda yer alan duyurulara ulaşacaklar. Daha sonra başvuru işlemlerini yapabilirler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri