Ocak 2021 İhale Tarihli Kiralık ve Satılık Belediye İşyeri, Dükkan Duyuruları

Belediye başkanlıkları öncelikle olmak üzere çok sayıda kamu kurumu kendisine ait olan işyeri, dükkan vakıflı taşınmazlarının satışı yada kiralanması için duyurular yayımladılar.

Belediye başkanlıkları öncelikle olmak üzere çok sayıda kamu kurumu kendisine ait olan işyeri, dükkan vakıflı taşınmazlarının satışı yada kiralanması için duyurular yayımladılar.

Emlak365.com - Kamu kurumlarının yayımladıkları bu ilanlar arasında yer alan, 1 Ocak 2021 tarihinden sonra ihalesi düzenlenecek olan ve çok sayıda şehir için ilan edilen listeyi tek tek derledik. İşte yeni yıl itibariyle işyeri kiralanması ve satılması için ihale yayımlayan belediye başkanlıkları, kamu kurumları ve ihale başvuru detayları.

KAMU KURUMLARI, BELEDİYELER İŞYERİ, DÜKKAN KİRALANMASI İÇİN DUYURULAR YAYIMLADILAR

Çok sayıda kamu kurumu kendilerine ait olan işyerlerinin satışı yada belli bir süreliğine kiralanması için ilan yayımladılar. Bu ilanlar ile satışa çıkarılan konutlar tamamen ihale ile satılacak olup satışlar muhammen bedel fiyatları üzerinden yapılacak. Kiralama işlemleri ise 1 yıl, 3 yıl, 5 yıl veya 10 yıllık süreler için olup vatandaşlar ihale duyurusunda tüm detaylar ilan ediliyor.

Kamu kurumlarının gayrimenkul satış ilanları Resmi İlan Portalı (ilan.gov.tr) üzerinden yayımlanıyor. İlanların çok önemli bir kısmı belediye başkanlıkları tarafından yayımlanırken il özel idareleri, bakanlıkların alt birimleri gibi kurumlarda kendilerine ait gayrimenkuller için duyuru yayımlıyorlar.

GÜNCEL SATIŞ DUYURULARI

İHALE BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Söz konusu ilanlar için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar kurumların ilgi birimlerinden satış veya kiralık şartnamesine ulaşacaklar. Bu şartnamede yer alan başvuru şartlarına uyan istekliler muhammen bedel üzerinden geçici teminat bedeli ödeyecekler. Daha sonra talep edilen evraklar ve teminat bedeli ödeme makbuzu ile başvurular yapılacak. Başvuruların ardından istekliler ihale sürecine girip tekliflerini sunacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri