Ocak Ayının Son 10 Gününde Başvuru Yapabileceğiniz Satılık Kamu Konutu İhaleleri

Kamu kurumlarının ocak ayının son 10 günü itibariyle başvurularını alacakları kamu konut satışlarını derledik.

Kamu kurumlarının ocak ayının son 10 günü itibariyle başvurularını alacakları kamu konut satışlarını derledik. Çoğunluğu belediye başkanlıklarından oluşan ve aşağıda listede yer alan kurumlar, kendilerine ait olan konutları ihale ile satacaklar.

Kamu kurumlarının başta konut olmak üzere tüm gayrimenkul satış ilanlarını düzenli olarak Emlak365.com olarak haberlerimizde paylaşıyoruz. Bu haberimizde de başta belediye başkanlıkları olmak üzere farklı kurumların konut satış ilanlarını toplu halde derledik.



KAMU KURUMLARINDAN KONUT SATIŞ İLANLARI



Ev almayı planlayan vatandaşların seçeneklerinin arasında kamu kurumlarının satışları daha sık yer almaya başladı.



İhale ile yapılan satışlarda fiyatlar daha uygun olabiliyor. Uygun fiyatları satışların yanında bazı bankaların kamu kurumlarının bu satışlarına özel kredi sağlaması, kamu konutlarının satışlarına olan ilginin daha da artmasına neden oluyor.



Peki hangi kurumlar konut satışı gerçekleştiriyor? Kamu kurumlarının konut satış listelerinde hangi şehirler için duyurular var? İşte o listeye ilişkin detaylar.



KAMU KURUMLARINDAN SATILIK DAİRELERE DAİR LİSTELER



Kamu kurumlarının satış listesinde yer alan gayrimenkuller için ilan edilen duyurular ve satış listesinde yer alan gayrimenkullerin detaylarına dair listeler aşağıda yer aldığı şekilde. Bu kurumların konut satış ilanlarına başvurular, kurumlardan alınacak şartnameler ile yapılacak.









BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?



Kamu kurumlarıan dair konut satış listelerinin tamamı yukarıda yer aldığı gibi. Emlak365.com olarak haberimizin başında da belirttiğimiz gibi söz konusu ilanların tamamı Resmi İlan Portalı üzerinden ilan edildi. İstekliler o site üzerinden kurumların satış duyurularına ulaşabilirler.



Satışlar için düzenlenecek ihalelere başvuruda bulunacak adaylar başvurularını kurumların ilgili birimlerinden alınabilecek satış şartnamelerine göre yapacaklar. İhale başvuruları için zorunlu olan şartnameler belediyelerin emlak birimlerinden, diğer kurumların satış birimlerinden alınacak. Şartnameyi alanlar başvurularını şartnamede belirlenen evrakların kuruma teslim edilmesi ile yapacaklar.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri