Odeabank İstanbul satılık gayrimenkul ilanları: Kağıthane'de 66 metrekarelik icralık iş yeri, 1 milyon 570 bin TL'den satışa sunuldu!

Bankacılık sektörünün gelişimini sürdüren isimlerinden olan Odeabank, yeni dönemde arta gayrimenkul fiyatlarına karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, bir yasal ihale platformu üzerinden 2 yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Odeabank, anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu Bankadan üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ODEABANK’TAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE 66 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Odeabank icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Bankadan isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenledi. Yeni ihalesi kapsamında İstanbul’da bulunan icralık bir iş yerini satışa sunduğunu belirten banka, iş yerine ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank’ın Bankadan ihalesi aracılığı ile satışa sunulmuş olan iş yerinin, Kağıthane ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 66 metrekare olarak açıklanmış olan icralık iş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten Odeabank, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 570 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarı 47 bin 100 TL, hizmet bedeli ise 74 bin 104 TL olarak duyuruldu.

ODEBANK’TAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE 95 METREKARELİK SATILIK DÜKKANI İLANI!

Odeabank Bankadan platformu üzerinden bir ihale daha düzenledi. İstanbul Kağıthane’de bulunan 95 metrekarelik iş yerini ihale ile satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

95 metrekarelik iş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 3 milyon 675 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarı 110 bin 250 TL, hizmet bedeli ise 173 bin 460 TL olarak duyuruldu.

ODEBANK’TAN NASIL DÜKKAN SATIN ALINI?

Odeabank’ın Bankadan isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleler aracılığı ile piyasanın altında fiyatlardan dükkan sahibi olmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncelikle platformun resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturmaları gerekmektedir. Söz konusu üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise sahibi olunmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedeli ve teminat bedeli ödemelerinin ilgili hesap numaralarına aktarılması gerekmektedir.

Teminat bedeli ve ihale hizmet bedeli ödemelerinin yatırılmasının ardından Bankadan platformu ilgili bedeli yatırılmış olan icralık gayrimenkul için erişim izni verecektir. İznin verilmesi ile birlikte ekranda bulunan “teklif ver” butonu üzerinden online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.

Emlak Haberleri Haberleri