Öncelikli Satış Hakkı Yok! 170.000 TL'yi Verene 130 Metrekare 3+1 Lojman

Öncelikli satış hakkı olmadan, başvuruyu yapan herkesin katılabileceği lojman satış duyurusunda, 130 m2 dairenin 170.000 TL'ye, 136 m2 dairenin 185.000 TL'ye satılacağı açıklandı.

Milli Emlak Müdürlüğünün lojman satış duyuru listesine eklenen son ilan Yozgat için oldu. Kurum Yerköy İlçesi Yeni Mahallede 14 adet dairenin satılacağını ilan etti. 170.000 TL ile 275.000 TL arasında değişen fiyatlar ile yapılacak konut satışları için vatandaşlar öncelikle ihale başvurusu yapacaklar. Daha sonra ise konut satışları tamamlanacak.

170.000 TL İLE 275.000 TL ARASINDA FİYATLARLA SATILIK 14 BOŞ LOJMAN

Konut satışları için bir tablo yayımlayan Milli Emlak Müdürlüğü konutların özellikleirni ilan etti. Konutların ortalama büyüklüklerinin 195 m2'ye kadar çıktığını en küçük dairenin 130 m2 olduğunu bildirrdi. Konutların zemin kat ile 4. kat arasında olduğu da detayları ile aktarıldı. Emlak365.com olarak kurumun ilan ettiği o konut satış tablosunu aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Satışa çıkarılan konutlar ile ilgilenen vatandaşlar için Yerköy Milli Emlak Şefliği bir açıklamada bulundu. Satışı yapacak olan kurum, satış yöntemi ve diğer bilgilerin yer aldığı açıklamada "Yukarıdaki tabloda belirtilen Mülkiyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğüne ait taşınmazların 2886 sayılı Kanunun 45. Maddesine göre satış ihaleleri Haşim Kılıç Mahallesi, Hükümet Caddesi No:34 Yerköy/Yozgat adresinde bulunan Yerköy Kaymakamlığının 3. katında hizmet veren Milli Emlak Şefliğinde toplanacak komisyon huzurunda hizalarında belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır." ifadeleri yer aldı.

Vatandaşlar yapılan açıklama kapsamında 6 Nisan tarihinde ihaleye katılacaklar. İhale işlemleri saat 10.00'da başlayacak olup açık artırmaya katılmak isteyenler başvurularını bu tarihten önce yapacaklar.

İHALEYE KATILMAK İSTEYENLERİN BİLMESİ GEREKENLER

Vatandaşlar başvurularını kuruma şahsen yapacaklar. Ancak isteyenler başvurularını posta yoluyla yapabilir. Lakin postada herhangi bir sorun olmadan ihale tarihinden önce evrakların kuruma ulaşması gerekir. Kurum başvuru öncesinde postada yaşanacak sorunların başvuru sahibine ait olduğu uyarısında bulundu.

Geçici Teminat Bedeli

Tabloda her konut için ayrı ayrı bildirilen tahmini satış rakamları üzerinden yüzde 10 oranında geçici teminat bedeli ödenecek. 170.000 TL'lik ev için kuruma 17.000 TL geçici teminat bedeli ödendikten sonra diğer nüfus cüzdanı örneği, varsa vekaletname, adres beyanı gibi evraklar teslim edilerek başvurular tamamlanacak.

Lojmanları almak isteyenler milliemlak gov tr internet adresinden ön bilgilendirme metnine ulaşabilirler.

Emlak Haberleri Haberleri