Ordu'nun Altınordu İlçesinde 80.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satılık Kamu Konutu!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ordu'nun Altınordu ilçesinde 30 adet kamu konutu satışa çıkarıldı.

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ordu'nun Altınordu ilçesinde 30 adet kamu konutu satışa çıkarıldı. Ordu Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre kamu konutları için 20 Temmuz'da ihale yapılacak.

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde kamu konutlarının açık teklif usulü ile yapılan ihalelerle satışlarına devam ediliyor. Ordu Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla Ornu'nun Altınordu ilçesinde bulunan 30 adet kamu konututunun satışa çıkarıldığı duyuruldu.



80.000 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KAMU KONUTU



20 Temmuz'da yapılacak olan ihalede satışa sunulan kamu konutlarına biçilen tahmini değerler de belli oldu. Açıklanan tahmini fiyatlara göre satışa sunulan kamu konutları 80.000 TL'den başlayarak 295.000 TL'ye kadar çıkıyor.



Yayımlanan ilana göre ihale Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü'nde yapılacak. Kamu konutlarında şu anda oturan vatandaşlara kendi konutlarınının ihalelerinde öncelik tanınacak. Bu vatandaşların konutları satın almaması durumunda en yüksel teklif sahibine konut satılacak.



KAMU KONUTU İHALESİNİ KAZANANLARA ÖDEME KOLAYLIĞI



Ödeme konusunda da ihaleyi kazananlara bazı kolaylıklar sağlanacak. Peşin ödeme olursa konut bedelinin yüzde 10'u kadar indirim yapılacak. Yüzde yirmisi peşin ödenmesi durumunda kalan tutar beş yılda be 60 taksitte ödenecek. Yüzde 25'inin peşin ödenmesi durumunda kalan tutar yedi yılda 84 taksitte ödenebilecek.Yüzde 30'unun peşin ödenmesi durumunda ise kalan tutar on yılda ve 120 taksitte ödenebilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri