Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İle İlgili Kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İmzasıyla Resmi Gazete'de Yayımlandı

29 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan Resmi Gazete'de 4184, 4185, 4186, 4187, 4188, 4189 be 4190 karar sayılı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Cumhurbaşkanı Kararları yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzası ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın bazı kamu taşınmazlarındaki özelleştirme tasarruflarına dair yeni kararlar alınarak yürürlüğe sokuldu.

ANKARA NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARARLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 4184 karar sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Ankara ili Yenimahalle ilçesi Akköprü Mahallesi'nde bulunan ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile Maliye hazinesi'ne ait olan taşınmazlara dair Ankara Nazım İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Yine yayımlanan 4185 karar sayılı Cumhurbaşkanı Kararı'na göre mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan ve özelleştirme kapsamında bulunan Ankara ili Mamak ilçesi üreğil Mahallesi'nde bulunan taşınmaz için yapılan nazım imar planı değişiklikleri onaylandı. Bu Nazım İmar Planı Değişikliklerine yapılan itirazların ise reddedildiği bildirildi.

ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL KARARI

Mülkiyeti Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi ile Hazine Maliyesi'ne ait olan ve özelleşti,rme kapsamında bulunan İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Çınar Mahallesi'ndeki taşınmazlar için yapılan Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına karar verildi.

DİĞER ÖZELLEŞTİRME İDARESİ İLE İLGİLİ KARARLAR

Kastamonu ili, Daday ilçesi, Merkez Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı olup özelleştirme kapsamına alınan taşınmaz için yapılan imar planına itirazın reddedilmesine ve imar planının onaylanmasına karar verildi.

Mülkiyeti Tekel Genel Müdürlüğü adına kayıtlı olan ve özelleştirme kapsamına alınan Kahramanmaraş ili, Elbistan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde bulunan taşınmaz için yapılan imar planı değişikliklerinin onaylanmasına karar verildi.

Tokat ili, Artova ilçesi, Kızılca Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti Türkiye şeker Fabrikaları AŞ'ye ait olan taşınmaz hakkında yapılan imzar planı değişikliklerine askı sürecinde gerçekleştirilen itirazların reddedilmesine ve imar planının onaylanmasına karar verildi.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan ve özelleştirme ihalesi yapılan Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Karahasanlı Mahallesi'ndeki taşınmaz için özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı hakkındaki kararlar Resmi gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Emlak Haberleri Haberleri