Özelleştirme Kararları Resmi Gazete İle Yayımlandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bir yandan yeni ihale ilanları için duyurular yayımlamaya devam ederken bir yandan da ihale süreci tamamlanan özelleştirme kararlarını Resmi Gazete ile duyuruyor.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bir yandan yeni ihale ilanları için duyurular yayımlamaya devam ederken bir yandan da ihale süreci tamamlanan özelleştirme kararlarını Resmi Gazete ile duyuruyor. Bu kapsamda 17 Şubat 2021 tarihli Resmi Gazete ile son özelleştirme kararları yayımlandı.

SÜMER HOLDİNG MALATYA ÖZELLEŞTİRME KARARI!

Yayımlanan kararlar kapsamında Sümer Holding adına kayıtlı Malatya Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 20 bin m2 büyüklüğe sahip olan taşınmaz satış yöntemi ile özelleştirildi. Yayımlanan karar metnine göre ihaleye en yüksek teklifi veren firma Asvi İnşaat LTD. ŞTİ. olurken ihale bedeli ise 4 milyon 300 bin lira olarak açıklandı.

HAZİNE ADINA KAYITLI TAŞINMAZLARIN ÖZELLEŞTİRME KARARLARI

İstanbul Şile'de yer alan 4 bin 470 m2 büyüklüğe sahip olan taşınmaz ise en yüksek ihale teklifini veren Er Metal Madencilik LTD. ŞTİ'ne satılırken satış bedeli ise 5 milyon 60 lira olarak belirlendi.

Hazine adına kayıtlı Ankara Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 19 bin 950 metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmaz ise 6 milyon 450 bin lira ile en yüksek teklifi veren Gülmar Gıda Ltd. Şirketine satıldı.

Özelleştirme kapsamına alınan Ankara Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 3 bin 787 metrekare büyüklüğe sahip olan taşınmaz ise 1 milyon 410 bin liralık teklifin sahibi olan Erk İnşaat Taahhüt Hazır Beton A.Ş. 'ne satıldı.

Ankara Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 13 bin 119 metrekare büyüklüğe sahip olan bir diğer taşınmaz ise 4 milyon 350 bin liralık teklif ile yine en yüksek teklifi veren Erk İnşaat Taahhüt Hazır Beton A.Ş. 'ne satıldı.

Aynı adreste bulunan son taşınmaz olan 13 bin 458 metrekarelik taşınmaz ise 4 milyon 900 bin lira ödeme yapmayı taahhüt eden Ahmet Arıkan'a en yüksek teklif olması nedeni ile satıldı.

Emlak Haberleri Haberleri