Pazartesi Başvurular Alınacak! 10-14 Ocak Lojman Satış İhale Duyuruları İllere Göre 2+1, 3+1 Daire Listeleri

10 - 14 Ocak Pazartesi gününden itibaren lojman başvuruları alınacak. Kamu lojmanları alarak ev sahibi olmak isteyenlere banka kredi fırsatı, 120 ay vadeli ödeme planı ve ucuz fiyat avantajı bulunuyor

Kamu kurumlarının lojman satış duyurularına başvuruda bulunmak isteyecekler için 10 Ocak Pazartesi gününden itibaren yeni hafta başvuruları başlayacak. Birikimi olan yada kredi kullanarak kendi evini almak isteyen vatandaşlar için emlak365.com olarak bizlerde satış yapılacak olan şehirleri, başvuruların nasıl alınacağını ve başvuru işlemleri ile kredi kullanım detayları hakkında bilgilendirdik.

KAMU KONUTU SATIŞLARI BAŞVURULARI PAZARTESİ BAŞLIYOR

Lojman satışı yapmak isteyen kurumlar başında milli emlak müdürlüğü geliyor. Bu kurumun dışında bazı ilçe belediye başkanlıkları da kendine ait olan ancak satmak istediği daireleri ihaleye çıkardığını duyurdu. Güncel ilanları inceleyen vatandaşlar için İzmir, Ankara gibi şehirlerin dışında yurdun çeşitli noktalarında yer alan il ilçelerde de ev satışları olacak.

Kamu konutu satışları için 11 ayrı duyuru bulunuyor. Bazı iller için birden fazla duyuru yayımlanırken kurumlar bir duyuruda 90'dan fazla daire satışı yapabiliyorlar. İhale ile satılan konutlardan almak isteyen müşteriler için hangi şehirde kaç konut satılacağına dair tabloyu aşağıda bulabilirsiniz.

Muğla Kamu Lojmanı Satışı: Yatağan Belediye Başkanlığı 8 daire satışı yapacak.

Erzurum Kamu Lojmanı Satışı: İl Milli Emlak Müdürlüğü 12 daire satışı yapacak.

Ankara Kamu Lojmanı Satışı: İl Milli Emlak Müdürlüğü 92 daire satışı yapacak.

Samsun Kamu Lojmanı Satışı: İl Milli Emlak Müdürlüğü 29 daire satışı yapacak.

İzmir Kamu Lojmanı Satışı: İl Milli Emlak Müdürlüğü 19 daire satışı yapacak.

İzmir Kamu Lojmanı Satışı: İl Milli Emlak Müdürlüğü 82 daire satışı yapacak.

Kütahya Kamu Lojmanı Satışı: Gediz Milli Emlak Şefliği 2 daire satışı yapacak.

Hatay Kamu Lojmanı Satışı: Reyhanlı Vergi Dairesi Müdürlüğü 1 daire satışı yapacak.

Balıkesir Kamu Lojmanı Satışı: Türkiye Diyanet 1 daire satışı yapacak.

İstanbul Kamu Lojmanı Satışı: İstanbul Üniversitesi 2 daire satışı yapacak.

120 AY VADELİ ÖDEME PLANLARI

Lojman alacaklar için kurumların kendi taksitlendirme imkanları olabiliyor. Ancak bu özellik her satış duyurusu için geçerli değil. Vadeli almak isteyenler için ise bankalardan kredi kullanmak mümkün. Müşteriler ihale teklifleri sonrasında bankalara yapacakları başvuruların ardından konutlar için kredi çekebilecekler.

PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Listede yer alan daireler için satışlar önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Satışlar için başvuru yapması gereken vatandaşlar için kurumun resmi sitesinden satış listesini görebilirler. Başvurular ise direkt olarak kurumların kendisine bizzat yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri