Pendik Belediyesi 779 Metrekarelik Arsayı 467.000 TL'lik Muhammen Bedelle İhaleyle Satışa Çıkardı

Pendik belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 779 metrekarelik arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.

Pendik belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 779 metrekarelik arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 12 Ağustos'ta düzenlenecek olan ihale Kapalı Teklif Usulü ile gerçekleştirilecek.

Pendik Belediyesi tarafından bir arsa ihalesi duyurusu yapıldı. İlana göre 779 metrekarelik arsa satışa çıkarıldı. Arsanın satışı için 12 Ağustos 2020'de ihale gerçekleştirilecek. Yapılacak olan ihalede Kapalı Teklif Usulü uygulanacak.



PENDİK'TE İHALEYLE SATILIK ARSA



İhaleyle satışa çıkarılan arsanın durumu hakkında da bilgi verildi. Buna göre 779 metrekarelik arsa Pendik Belediyesi'ne ait bulunuyor. Ancak toplamda 195.718 metrekarelik alanın sadece 779 metrekaresi satılacak. Pendik Belediyesi yalnızca kendi hissesini devredecek. Satışa çıkarılan arsanın imar durumu ise plansız olarak açıklandı.



Pendik Belediyesi satılacak olan arsa için muhammen bedel belirledi. Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre 467.400 TL'lik muhammen bedel ihale şartnamesinde yer aldı.



ARSA SATIŞINDAN KDV ALINMAYACAK



İhaleyi kazanacak olan gerçek veya tüzel kişilerden 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununun 17-4-p maddesi ve 4706 Sayılı Kanunun 7. maddesinin 4 fıkrası gereği KDV alınmayacak.



Geçici teminat ücretini Pendik Belediyesi'ne ödeyen kişiler ihaleye katılabilecekler. İhalede muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren kişi arsanın sahibi olacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri